Εθελοντική Αιμοδοσία από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Με τους Πατρινούς να αποδεικνύουν την ευαισθησία τους και την αγάπη τους για τον συνάνθρωπο, πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Γεωργίου τριήμερο Εθελοντικής Αιμοδοσίας, που ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022 και συνδιοργάνωσαν ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου «Ο Άγιος Στυλιανός» και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Την Πέμπτη στο χώρο της Αιμοδοσίας παρευρέθηκαν εκ μέρους των διοργανωτών ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαϊας και αρμόδιος για θέματα δημόσιας υγείας Χαράλαμπος Μπονάνος, ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΠΟΣΕΑ και Πρόεδρος του ΣΕΑ Καραμανδανείου Ανδρέας Αδαμόπουλος, ενώ τη στήριξή τους εξέφρασαν ο περιφερειακός σύμβουλος Αντώνης Χαροκόπος, ο πρώην Υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ Μιλτιάδης Ζαμπάρας, η Πρόεδρος του ΑΣΠΑΜΑ Όλγα Κανελλοπούλου και ο Επίτιμος Πρόεδρος του ΣΕΑ Καραμανδανείου Λευτέρης Πολυκρέτης.

Όπως δήλωσε ο κ. Μπονάνος «η Αιμοδοσία αυτή σηματοδοτεί την έναρξη μιας εκστρατείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με την συνεργασία του ΣΕΑ Καραμανδανείου, η οποία θα συνεχιστεί όλο τον χρόνο, με στόχο την προώθηση του πανανθρώπινου μηνύματος της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και την μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας. Η μεγαλύτερη φιλοδοξία μας είναι η αντιμετώπιση σε πρώτο στάδιο των ελλείψεων στα νοσοκομεία μας και σε δεύτερο στάδιο η επίτευξη της πολυπόθητης αυτάρκειας της χώρας μας σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα».