Δράσεις του ΕΚΑΜΕ τη Μεγάλη Εβδομάδα

Την Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου 2017 τελέστηκε προς τιμήν των εκπαιδευόμενων, των εκπαιδευτών και το Δ.Σ. του Ειδικού Κέντρου Αποκατάστασης & Μέριμνας Ατόμων με Αναπηρίες η Κατανυκτική Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία από τον Πατέρα Δαμιανό Σταυρίδη στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών με τη βοήθεια του ιεροψάλτη εθελοντή μας Ανδρέα Τασόπουλο.

Κάθε χρόνο Μεγάλη Τρίτη ο Πατέρας Δαμιανός τελεί το μυστήριο έξω από το Ιερό (στον Σολέα) για να έχουν ορατότητα τα παιδιά στην Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία, να έρθουν πιο κοντά Στον Θεάνθρωπο και να κατανοήσουν τα Πάθη Του και τη σημασία τους. Στο τέλος κοινώνησε βαθιά συγκινημένος τους εκπαιδευόμενους ” τα Άγια τοις Αγίοις” όπως τόνισε και στη σύντομη ομιλία του.

Την Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου 2017 τελέστηκε στο χώρο του Ε.Κ.Α.ΜΕ. το Ιερό Μυστήριο του Ευχελαίου από τους Πατέρες Βασίλειο Πετρόπουλο και Δαμιανό Σταυρίδη καθώς και τον ιεροψάλτη Ιωάννη Πετρόπουλο. Όλοι οι παρευρισκόμενοι δέχθηκαν το Άγιο Μύρο και αντάλλαξαν ευχές για Καλή Ανάσταση.

Οι εκπαιδευόμενοι, το εκπαιδευτικό προσωπικό και το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α.ΜΕ. εύχονται σε όλους καλή Ανάσταση και το Άγιο Φως να φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας.