“Διχαστικός ο κ. Γούτος – Είχε άγνοια για την τιμή χρέωσης του νερού στην πόλη του Αιγίου”

ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «αιγιάλεια τώρα» ΑΝΔΡΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

-“Με αφορμή το σημερινό debate στο Ράδιο Αίγιο μεταξύ των υποψηφίων Δημάρχων  κυρίων  Καλογερόπουλου και Γούτου οι Αιγιαλείς είχαν την ευκαιρία να ακούσουν και να κρίνουν.

Από τις απαντήσεις του  Δημάρχου  Αιγιαλείας αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά, ποιος είναι ο γνώστης  των προβλημάτων  των δημοτών και των λύσεων για την αντιμετώπισή τους.

Ο Δήμαρχος απευθύνθηκε στο σύνολο των Αιγιαλέων και ζήτησε την ανανέωση της εμπιστοσύνης τους στο πρόσωπό του για μια νέα δημιουργική θητεία.

Απεναντίας, ο κ. Γούτος εμφανίστηκε διχαστικός, επαναλαμβάνοντας ότι απευθύνεται μόνο σε μια μερίδα ψηφοφόρων.

Σε προφανή σύγχυση επιχείρησε για μια ακόμη φορά να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα. Επικαλέστηκε την ύπαρξη ολοκληρωμένου επιχειρησιακού σχεδίου, χωρίς ωστόσο να αναφέρει έστω και μια λύση για τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών, που όπως είπε, βρίσκεται στον πυρήνα του προγράμματός του.

Ισχυρίστηκε ότι γνωρίζει τα προβλήματα της καθημερινότητας των δημοτών, ενώ σε σχετική  ερώτηση του Δημάρχου εάν ο ίδιος  γνωρίζει την τιμή χρέωσης του νερού στην πόλη του Αιγίου, απέφυγε να απαντήσει, αποδεικνύοντας την άγνοιά του.

Κατά τα λοιπά, περιορίστηκε σε γενικόλογες και αόριστες εξαγγελίες.

Προσπάθησε να διαψεύσει τα περί δυαρχίας στο συνδυασμό του, ενώ παραδέχθηκε ότι αυτός αποτελείται από δυο παρατάξεις.

Από τη σύντομη αυτή αντιπαράθεση, εύκολα καταλαβαίνει κανείς ποιος είναι ο πλέον κατάλληλος και ικανός να του εμπιστευτούν οι δημότες της Αιγιάλειας τη διοίκηση του Δήμου”.