Δικαιολογητικά για τις αιτήσεις του επισιτιστικού προγράμματος ΤΕΒΑ

Κανονικά συνεχίζονται στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, οδός Ρωμανιώλη 43 στο Αίγιο, οι αιτήσεις των ωφελουμένων διά τα επισιτιστικά προγράμματα του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους ( ΤΕΒΑ) . ΤΟ ΤΕΒΑ υποστηρίζει δράσεις σχετικά με τη συλλογή, μεταφορά, αποθήκευση και διανομή τροφίμων ή και βασικής υλικής συνδρομής, καθώς επίσης στηρίζει συνοδευτικά μέτρα και δραστηριότητες που συμβάλλουν στην κοινωνική ενσωμάτωση των ωφελουμένων. Καταληκτική ημερομηνία για τις αιτήσεις είναι η 5η Αυγούστου 2015, ημέρα Τετάρτη. Καλούνται όσοι δικαιούχοι μετέχουν ήδη στη δραστηριότητα του Παντοπωλείου «ΤΟ ΚΕΛΑΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ», αλλά και όσες άλλες οικογένειες ή μοναχικά άτομα πληρούν τις προϋποθέσεις, να υποβάλλουν έως της ανωτέρω ημερομηνίας τα δικαιολογητικά τους. Oι αιτήσεις γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9.00-13.00. Υπεύθυνη η κ. Χρύσα Δημητρίου.

Τα δικαιολογητικά διά την αίτηση είναι τα κάτωθι:

  1. ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΙΤΟΥΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ( ΣΥΖΥΓΟΥ, ΤΕΚΝΩΝ )
  2. ΑΜΚΑ ΤΟΥ ΑΙΤΟΥΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ (ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΕΚΝΩΝ)
  3. ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ(ΑΦΜ) ΤΟΥ ΑΙΤΟΥΝΤΟΣ, ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ
  4. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ
  5. Ε1 ΚΑΙ Ε9 ΤΟΥ ΑΙΤΟΥΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ , του ετους 2015 (ΧΡΗΣΗ 2014)

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ (Ε1 ΚΑΙ Ε9) ΤΟ 2015 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ