Διακρίσεις του «ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ» στο Athens Cup

Athens Cup 2016 !!!
Ένας μεγάλος αγώνας, ένας αγώνας θεσμός, που τα είχε όλα.

Ένταση, χαρά, απογοήτευση. Όλα αυτά που μπορεί να σου προσφέρει ένας αγώνας σκοποβολής IPSC, είχαν την ευκαιρία να γευτούν όσοι βρέθηκαν στη Μαλακάσα το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Δεκατέσσερα στάδια με 205 φυσίγγια. Στάδια φαινομενικά εύκολα που όμως έκρυβαν παγίδες λόγω της ταχύτητας παιξίματος, αλλά και των πολλών επιλογών στον τρόπο που θα διάλεγε ο κάθε σκοπευτής να τα εκτελέσει.

Ο διοργανωτής σύλλογος ο ΟΑΠΣ ήταν σε όλα άψογος, αφού το πρόγραμμα και η ροή του αγώνα ήταν συνεχής χωρίς κολλήματα και καθυστερήσεις. Η διοίκηση πεδίου, δηλαδή οι κριτές, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους έτσι ώστε οι σκοπευτές, Έλληνες και ξένοι να απολαύσουν έναν εξαιρετικό διήμερο αγώνα.

Ο «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» συμμετείχε με τέσσερις αθλητές σε δύο κατηγορίες.

Ο Βασίλης Τσιρογιάννης κατέκτησε την τρίτη θέση στο σύνολο και την δεύτερη στους Έλληνες στην κατηγορία Standard, ενώ μαζί με τους Ακτύπη Διονύσιο και Καράμπελα Παναγιώτη κατέκτησαν την τρίτη θέση στο ομαδικό της ίδιας κατηγορίας. Ο Σταύρος Σταυρίδης βρέθηκε στη δέκατη τέταρτη θέση στην κατηγορία Classic.

Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησαν οι απονομές της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα για τα έτη 2014 και 2015.

Ο Βασίλης Τσιρογιάννης για το έτος 2014 κατέκτησε την πρώτη θέση, ενώ το 2015 την τρίτη στην κατηγορία Standard.

Πανελληνιο Πρωταθλημα 2015 Πρωταθλημα 2014 Standard 1 Athens Cup 2016 Stabdard 1