Διήμερο εκδηλώσεων για όλη την οικογένεια στο Αίγιο

«Διασκεδάζουμε, Μαθαίνουμε, Δυναμώνουμε Μαζί!»

Η Εθελοντική Ομάδα Πρόληψης «ΔΙΕΞΟΔΟΣ» Αιγίου του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αχαΐας «Καλλίπολις» ολοκληρώνει μία ακόμη δημιουργική και πλούσια χρονιά σε δράσεις πρόληψης και προαγωγής της ψυχικής υγείας και καλεί τους μικρούς και μεγάλους φίλους σε ένα διήμερο εκδηλώσεων για όλη την οικογένεια. Γονείς και παιδιά ηλικίας 8 ετών και άνω, την Παρασκευή 31 Μαΐου και το Σάββατο 1 Ιουνίου, μέσα από μία σειρά δράσεων θα έχουν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν, να γνωριστούν και να εκφραστούν με έναν δημιουργικό και ψυχαγωγικό τρόπο, να προβληματιστούν και να ευαισθητοποιηθούν στον τρόπο που μπορούν να συνεργάζονται αποτελεσματικότερα ως ομάδα-οικογένεια.

Ειδικότερα, την Παρασκευή 31 Μαΐου και ώρα 7.00μ.μ-9.30μ.μ θα πραγματοποιηθεί προβολή ταινίας η οποία εστιάζει στην αξία των οικογενειακών σχέσεων και δεσμών και στο πως μπορούν να συμβάλλουν στην θετική αντιμετώπιση των δυσκολιών που προκύπτουν στη ζωή της οικογένειας. Σε συνέχεια, το Σάββατο 1 Ιουνίου και ώρα 7.00μ.μ-9.30μ.μ θα πραγματοποιηθεί βιωματικό εργαστήριο για όλη την οικογένεια. Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν στο «Στέκι» της ΔΙΕΞΟΔΟΥ στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονα, στο Αίγιο (είσοδος από Κλ. Οικονόμου).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά 8.30π.μ -3.00μ.μ στα τηλέφωνα του Κέντρου Πρόληψης 2610226948 και 2610623290.