Διήμερη εκδρομή του Ε.Κ.Α.ΜΕ. στην Εύβοια

Όσο κι αν φαίνεται περίεργο η ετήσια διήμερη εκδρομή του Κέντρου μας είναι ένα θέμα που συζητιέται όλο το χρόνο. Στην ώρα της Γεωγραφίας σκεφτόμαστε μέρη που δεν έχουμε πάει, την ώρα της χαλάρωσης φανταζόμαστε να ταξιδεύουμε με το αεροπλάνο στο εξωτερικό, ο Άγγελος ρωτάει όλους τους επισκέπτες μας αν θα έρθουν μαζί μας εκδρομή και ο Άκης βάζει τα ρούχα του στη βαλίτσα 2 μήνες πριν. Η συμμετοχή των εκπαιδευόμενων του Ε.Κ.Α.ΜΕ. σε μια τέτοια εκδρομή με τους φίλους, τους γονείς και τους δασκάλους τους είναι πάντα μια αξέχαστη εμπειρία και η ευκαιρίες που έχουν για να την επαναλάβουν δυστυχώς δεν είναι πολλές. Επομένως όσες δυσκολίες κι αν αντιμετωπίζει το Κέντρο αυτή η διήμερη εκδρομή που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο τέλος του Ιουνίου δεν μπορεί να ακυρωθεί.

Φέτος πήγαμε στην Εύβοια από την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019 έως την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019. Το πρόγραμμα μας περιλάμβανε διαμονή στην Χαλκίδα, επίσκεψη στον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο και στην λουτρόπολη της Αιδηψού και οι 63 συμμετέχοντες το απόλαυσαν στο μέγιστο. Το Ε.Κ.Α.ΜΕ. καλύπτει τα έξοδα των εκπαιδευόμενων ώστε να καταφέρνει το σύνολο αυτών να ακολουθεί και φέτος είχαμε απόλυτη επιτυχία.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί τους εκπαιδευόμενους για την άψογη συμπεριφορά τους , τους εργαζόμενους για τον επαγγελματισμό τους καθ’ όλη τη διάρκεια και όλους τους γονείς , εθελοντές και φίλους οι οποίοι με χαμόγελο συμμετείχαν και βοηθούσαν όπου κρινόταν απαραίτητο.