ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αιγιαλείας: “Κύριε δήμαρχε, σταματήστε να «βλέπετε» εχθρούς που σας «πολεμούν» και σαμποτάρουν το έργο σας”

Με αφορμή την πρόσφατη απάντηση του δημάρχου Αιγιάλειας Δημήτρη Καλογερόπουλου σε δημοσίευμα πατρινής εφημερίδας, όπου κάνει λόγο για «υπόγειο πόλεμο Νέας Δημοκρατίας στον ίδιο και το έργο του», αισθανόμαστε την ανάγκη να τοποθετηθούμε και να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.

Προφανώς, ο κ. δήμαρχος ξεχνά τα ευεργετήματα της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, η οποία, πετώντας μια για πάντα τις κομματικές ταμπέλες, δρομολογεί σειρά τεράστιων έργων σε όλη την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένης της Δυτικής Ελλάδας, της Αχαΐας και, φυσικά, της Αιγιάλειας.

Για του λόγου το αληθές:

Α) Ξεχνά ή τεχνηέντως αποσιωπά το κονδύλι ύψους 2.000.000 ευρώ περίπου που έχει δώσει η σημερινή Κυβέρνηση στο δήμο Αιγιάλειας για τακτοποίηση παλαιών υποχρεώσεών του (τα λεγόμενα ληξιπρόθεσμα»);

Β) Ξεχνά ή τεχνηέντως αποσιωπά το κονδύλι ύψους 1.300.000 περίπου ευρώ για την αντιμετώπιση της πανδημίας;

Γ) Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Καλογερόπουλος κέρδισε τις τελευταίες δημοτικές εκλογές έχοντας ως «σημαία» το πρόβλημα συλλογής και αποκομιδής των απορριμμάτων, τη λύση του οποίου, όπως υπερηφανευόταν, είχε στο… τσεπάκι του! Θα έπρεπε να ανάβει όχι κερί αλλά λαμπάδα στην κυβέρνηση που τον… ξελάσπωσε και η οποία θα συνεχίσει και στο μέλλον να το κάνει, αφού ήδη έχει εξασφαλίσει στο δήμο Αιγιάλειας τόπο εναπόθεσης των απορριμμάτων του για το προσεχές διάστημα. Ακόμα και σήμερα ο δήμος Αιγιάλειας βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και συνεχίζει να «απολαμβάνει» τα ευεργετήματα που παρέχει η κεντρική εξουσία σε τέτοιου είδους περιστάσεις. Και όλα αυτά σε αντίθεση με την προηγούμενη Κυβέρνηση (ΣΥΡΙΖΑ), της οποίας ο κ. Καλογερόπουλος τυγχάνει «εκλεκτός»…

Ο σημερινός δήμαρχος Αιγιάλειας, από την πρώτη κιόλας ημέρα της θητείας του, μας θυμίζει τον ήρωα τού Θερβάντες, τον Δον Κιχώτη, ο οποίος αντιμετώπιζε φανταστικούς εχθρούς, με χαρακτηριστικότερη όλων τη μάχη που έδωσε με ανεμόμυλους τους οποίους πέρασε για… γίγαντες! Κύριε δήμαρχε, σταματήστε λοιπόν να «βλέπετε» εχθρούς που, όπως ισχυρίζεστε, σας «πολεμούν» και σαμποτάρουν το έργο σας, και σηκώστε τάχιστα μανίκια, συνεργαστείτε και εργαστείτε επιτέλους για το συμφέρον τού δήμου και των δημοτών!

Και ολοκληρώνουμε με την εξής ερώτηση: Είναι άραγε ευχαριστημένοι οι δημότες από αυτόν τον δήμαρχο; Αξίζει άραγε στην Αιγιάλεια να έχει αυτόν τον δήμαρχο; Η ερώτηση, όπως ο καθένας καταλαβαίνει, είναι ρητορική, μιας και άπαντες γνωρίζουμε την απάντηση!

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΤΑΘΑΚΑΡΟΣ