Δημόσια διαβούλευση για το Προσχέδιο Κανονισμού Λειτουργίας Λαϊκής Αγοράς Δήμου Αιγιάλειας

Ο Δήμος Αιγιαλείας, διά της Αντιδημάρχου Βασιλικής Ψυχράμη, εισάγει σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο κανονισμού λειτουργίας Λαϊκής Αγοράς Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου στη διεύθυνση www.aigialeia.gov.gr.

Σκοπός του κανονισμού είναι η εύρυθμη λειτουργία της λαϊκής αγοράς του Δήμου Αιγιάλειας, η διασφάλιση και προστασία του καταναλωτικού κοινού και η δημιουργία των απαραίτητων προϋποθέσεων για την δραστηριοποίηση όλων των παραγωγικών δυνάμεων του τόπου που θα συμβάλλουν στον υγιή ανταγωνισμό.

Η Αντιδήμαρχος προσκαλεί να συμμετέχουν στη διαδικασία της δημόσιας διαβούλευσης υποβάλλοντας παρατηρήσεις, σχόλια, ιδέες και προτάσεις την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014, τον Εμπορικό Σύλλοογο Αιγιάλειας, το Σύλλογο Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής, τους Συλλόγων Πωλητών Λαϊκής Αγοράς, το Αστυνομικό Τμήμα κα το Σωματείο ΤΑΧΙ Αιγιάλειας.

Όπως τονίζει η κ. Ψυχράμη, η συμμετοχή όλων αποτελεί κρίσιμο παράγοντας επιτυχίας αυτής της προσπάθειας.

Στη φωτό η κ. Ψυχράμη με το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιάλειας (Αριστερά: Σωκράτης Μαυρίδης Αντιπρόεδρος, Σπύρος Σπυρόπουλος Πρόεδρος, ΄Ακης Τριανταφύλλου Ταμίας και Ανδρέας Μητρόπουλος, μέλος – υπεύθυνος Επιτροπής  Λαϊκής Αγοράς και Παρεμπορίου)