ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ: “Κρατήστε σε απόσταση το σωματικό λίπος”

Ο Δημήτρης Μαρινόπουλος, συνιδιοκτήτης στο “Αccelaration Gym” στην οδό Κανελλοπούλου 55 στο Αίγιο, ασχολείται χρόνια με το Bodybuilding και γυμνάζεται καθημερινά. Στο γυμναστήριο μαζί με τον συνεταίρο του Μιχάλη Αναστόπουλο και τη γυμνάστρια Μιμίκα Αρβανίτη, έχουν δημιουργήσει ειδικά προγράμματα εκγύμνασης 1935082_10209239775817151_8504173441008584950_nγια όλες τις ηλικίες, που στόχο έχουν να δημιουργήσουν το σώμα μας όσο το δυνατόν καλύτερο με σωστή γυμναστική και κυρίως σωστή τεχνική.

Ο Δημήτρης μάς αναφέρει ότι το μυστικό της επιτυχίας για ένα γερό, δυνατό και στεγνό σώμα είναι να το διαφυλάξουμε μακριά από το σωματικό λίπος και αναφέρει:

 

  • “Οι περισσότεροι άνθρωποι, δυσκολεύονται να τηρήσουν μια αυστηρή δίαιτα επί έναν χρόνο και φυσικά η άσκηση από μόνη της δεν αρκεί για να χάσετε κάποια έξτρα κιλά που έχετε στο σώμα σας. Κάνοντας μικρές αλλαγές όμως, θα μπορέσετε να χάσετε περισσότερο σωματικό λίπος και να αποκτήσετε ένα σχεδόν στεγνό σώμα.

Η μεγαλύτερη αλλαγή είναι να σταματήσετε να παίρνετε πρόσθετες θερμίδες από αναψυκτικά. Ακόμα και οι χυμοί φρούτων περιέχουν μεγάλη ποσότητα σε σάκχαρα και θερμίδες. Καταναλώστε περισσότερες ίνες για να επιβραδύνετε την λήψη τροφής.  Η ημερήσια συνιστώμενη ποσότητα είναι στα 25 γραμμάρια τουλάχιστον.

Μήπως σας φαίνεται βουνό το να ξοδεύετε ώρες στο γυμναστήριο κάνοντας καρδιαγγειακή άσκηση; Αν ναι, τότε φροντίστε να κάνετε τουλάχιστον 2000 βήματα καθημερινά.

Αν δουλεύετε σε κάποιο γραφείο, βρείτε ευκαιρίες και σηκωθείτε για να κινηθείτε λίγο. Μην σπαταλάτε τον χρόνο σας βλέποντας τηλεόραση από τον καναπέ”.

Ο Δημήτρης Μαρινόπουλος με τη Μίμικα Αρβανίτη στο "Accelaration Gym"
Ο Δημήτρης Μαρινόπουλος με τη Μίμικα Αρβανίτη στο “Accelaration Gym”
Με το Μιχάλη Αναστόπουλο και τις αθλήτριες του γυμναστηρίου
Με το Μιχάλη Αναστόπουλο και τις αθλήτριες του γυμναστηρίου