Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος: “Ποτέ μου, ούτε εγώ μα ούτε και στελέχη μου, δεν επέτρεψα να εμπλακούν σε τοπικές εσωκομματικές κάλπες”

Με αφορμή τις προσεχείς εσωκομματικές εκλογές  – και στην ΔΗΜ.Τ.Ο Αιγιάλειας, τις δηλώσεις που γίνονται από τις εμπλεκόμενες πλευρές, ο Πολιτευτής Αχαΐας Ν.Δ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, έκανε την πιο κάτω δήλωση:
 
“Στα 12 χρόνια της πολιτικής μου δράσης, έμαθα να σέβομαι συνεργασίες, ιδεολογικούς συνοδοιπόρους και ατομικές προσπάθειες στο εσωκομματικό πεδίο, για την οργάνωση του κόμματος.
Ποτέ μου, ούτε εγώ μα ούτε και στελέχη του Πολιτικού μου Γραφείου, δεν επέτρεψα να εμπλακούν σε τοπικές εσωκομματικές κάλπες, τέτοιες που θα διαχωρίζουν ομοϊδεάτες, σε “κακούς και καλούς” ή σε “όψιμους και σταθερούς”.
Ενημερώθηκα ότι θερμός υποστηρικτής του φίλου και συναγωνιστή στην κομματική και αυτοδιοικητική μου πορεία υποψηφίου Προέδρου Βασ.Σταθακάρου,  με κατονόμασε εντελώς αυθαίρετα,από ραδιοφώνου , ως εμπλεκόμενο στα τρέχοντα τοπικά προεκλογικά πράγματα.
Κανένα δικαίωμα δεν έχω δώσει σε κανέναν, να με εμπλέκει ως Πολιτευτή της Ν.Δ, σε ανούσιες “μάχες ομάδων”, ούτε και να με εξισώσουν εσωκομματικά με άλλα κομματικά ή “γαλάζια” αυτοδιοικητικά στελέχη.
Για τις απόψεις και τις επιλογές μου, υπεύθυνος είμαι μόνο εγώ και ουδείς άλλος και δεν επιτρέπω σε κανέναν εντελώς λανθασμένες ερμηνείες επ’ αυτών, κατά το δοκούν, εξυπηρετώντας πιθανά τακτικές πόλωσης και όξυνσης, που καμιά θέση δεν έχουν στην παράταξη, η οποία έχει ανάγκη, αγωνιστές, ακόμα κι αν αυτοί παραστράτησαν από αυτήν, σε κάποια φάση της ενασχόλησής τους με την πολιτική.
Καλώ τον φίλο υποψήφιο Πρόεδρο Βασ. Σταθακάρο, να βάλει φρένο σε τέτοιες καταστάσεις, που αν μη τι άλλο δηλητηριάζουν σχέσεις, κοινές πορείες και δύσκολους πολιτικούς αγώνες.
Την κριτική την δέχομαι, αλλά απαιτώ σεβασμό στους πολυετείς μου αγώνες για την παράταξη, που δεν ταυτίζονται με κουβέντες σε πλατείες, καφενεία και γραφεία αχρείαστων αυτόκλητων “εκλογομαγείρων -επικοινωνιολόγων”, που θα ΄πρεπε να φροντίζουν – πρώτα και κύρια  – για την ενότητα στην Τοπική της Ν.Δ…πριν αλλά και μετά τις εκλογές της 3ης Απριλίου”.