Δενδροφύτευση στην Αλυκή από τον Σύλλογο Αλυκής “Άγιος Νικόλαος”

50 δέντρα φύτεψε ο Περιβαλλοντικός  κα Πολιτιστικός Σύλλογος “Αλυκής” ΄Αγιος Νικόλαος στην όμορφη παραλία του Αιγίου και σε σχετικό δελτίο αναφέρει:

– “Την Παρασκευή 20 Μαρτίου, ο σύλλογός μας, πραγματοποiησε την καθιερωμένη ετήσια δενδροφύτευση στην παραλία Αλυκής. Φέτος φυτέψαμε 50 δέντρα ( αρμυρίκια ), στην παραλία του παλιού Λιμεναρχείου, στην γραφική παραλία του Αγίου Νικολάου, στο πλάτωμα πριν την κεντρική παραλία, και δεξιά στην παραλία, στο τέρμα Αλυκής.

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας, νιώθει την ανάγκη, να ευχαριστήσει το Δήμο Αιγιαλείας και συγκεκριμένα την υπηρεσία πρασίνου, για την παραχώρηση των δενδρυλλίων, το Λιμενικό Ταμείο και το Λιμεναρχείο για τη συνεργασία, τη Δ.Ε.Υ.Α Αιγίου και το Διευθυντή της, Κο Παναγόπουλο, για την τεχνική υποστήριξη και το πότισμα των δένδρων, και ιδιαίτερα, τα μέλη του συλλόγου μας και τους εθελοντές κηπουρούς, που συμμετείχαν και βοήθησαν να έχουμε ικανοποιητικό και γρήγορο αποτέλεσμα.

 Αν και επιθυμούσαμε η δενδροφύτευση, να είχε γίνει κάποιους μήνες νωρίτερα, ευχόμαστε και τώρα με την ανάλογη φροντίδα, να ριζώσουν τα δεντράκια και να τα απολαύσουμε τα επόμενα χρόνια”.