Δείτε ποιοι είναι οι 4 από τους 6 Αντιδημάρχους Αιγιάλειας

Την πρώτη συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Θανάσης Παναγόπουλος στα τοπικά Μ.Μ.Ε. όπου ανακοίνωσε τις 4 από τις 6 Αντιδημαρχίες. Ο νέος Δήμαρχος έχει λάβει τις αποφάσεις του για όλες τις Αντιδημαρχίες, αλλά τις δύο δεν τις ανακοίνωσε ακόμα λόγω τεχνικών ζητημάτων. Τις εν λόγω Αντιδημαρχίες τις ανακοίνωσε τη Δευτέρα το βράδυ παρουσία της δημοτικής ομάδας.

 

Οι 4 Αντιδημαρχίες που δόθηκαν είναι οι εξής:

 

antidhmarxoi_aigialeias_20141) ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΙΛΙΠΠΑΤΟΣ: Αναλαμβάνει την Αντιδημαρχία Τεχνικών ΄Εργων (ανήκει και η διοίκηση της Πολεοδομίας).

Ο κ. Φιλιππάτος είναι ένα δυνατό στέλεχος με τεράστια πείρα στα αυτοδιοικητικά, με ενασχόληση πάνω από 15 χρόνια στην Τ.Α. σε α΄και β΄βαθμό. Είναι γνώστης του αντικειμένου και όπως τόνισε ο Δήμαρχος θα φέρει ένα θετικό έργο.

2) ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΑΜΙΔΑΣ: Αντιδήμαρχος Οικονομικών (έσοδα – δημοτικά τέλη – κληροδοτήματα – διοικητικές υπηρεσίες Δήμου).

Γνωστός ο κ. Καλαμίδας στα αυτοδιοικητικά και ως Αντιδήμαρχος Συμπολιτείας, με σημαντική θέση σε πολυεθνική εταιρεία. Διαθέτει εμπειρία και γνώσεις στα οικονομικά ζητήματα. Ο Θανάσης Παναγόπουλος τόνισε ότι τα οικονομικά είναι ένας τομέας που «πονάει» ιδιαίτερα και θα από εκεί θα κριθεί το έργο της δημοτικής αρχής. Η σωστή διαχείριση είναι το μέγιστο ζητούμενο.

3) ΦΑΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αντιδήμαρχος Ανατολικής Αιγιάλειας (Διακοπτό – Ακράτα – Αιγείρα).

Το «γελαστό» παιδί όπως είπε ο Δήμαρχος, άνθρωπος ανοιχτός και καταδεκτικός, με καταγωγή από την Αιγείρα, έχει ασχοληθεί με τα αυτοδιοικητικά και υπήρξε δημοτικός σύμβουλος στην προηγούμενη θητεία. Η καλή συνεργασία θεωρείται βέβαιη για το Θανάση Παναγόπουλο.

4) ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Αντιδήμαρχος Δυτικής Αιγιάλειας (Συμπολιτεία – Ερινεός).

Δύσκολη ενότητα με πολλά προβλήματα, τη χαρακτήρισε ο Δήμαρχος, τα οποία δυστυχώς όπως τόνισε δεν μπόρεσαν να ιεραρχηθούν και να λυθούν. Ο Μιχάλης Κυριακόπουλος κατάγεται από τη Συμπολιτεία και θα έχει ως έδρα του το Δημαρχείο Συμπολιτείας. Ασχολείται τα τελευταία χρόνια με τα αυτοδιοικητικά και στην αντιπολίτευση που βρισκόταν ήταν ιδιαίτερα μαχητικός και δραστήριος.

antidhmarxoi_aigialeias_2014_2Την Καθαριότητα αναλαμβάνει ο ίδιος ο Δήμαρχος
Ο Θανάσης Παναγόπουλος.

Τόνισε ότι δεν θα υπάρξει Αντιδημαρχία Καθαριότητας. Ωστόσο το νευραλγικό αυτό πόστο, θα το διευθετήσει ο ίδιος ο Δήμαρχος έχοντας ως βοηθό του το Δημήτρη Φιλιππάτο. Και οι δύο από κοινού θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να επιλύσουν το θέμα αυτό που καίει όλη την Αιγιάλεια.
ΦΡΟΣΩ ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ – ΣΤΑΥΡΙΔΗ‏