Δείπνησαν στο «Περιγιάλι»

Την ευκαιρία να ξεφύγουν λίγο από την ένταση των προπονήσεων είχαν χθες το βράδυ οι παίκτες του Παναιγιαλείου, οι οποίοι δείπνησαν μαζί με μέλη της διοίκησης και την τεχνική ηγεσία στο παραλιακό κατάστημα των Διγελιωτίκων «Περιγιάλι», ιδιοκτησίας Χρήστου Σκούτα, ο οποίος είναι εκ των χορηγών τής ομάδας.

Λίγες μόλις ημέρες πριν από τη σέντρα τού νέου πρωταθλήματος της Football League, ο κ. Σκούτας θέλησε να δεξιωθεί τους «μελανόλευκους», οι οποίοι, μέσα σε μία πολύ «ζεστή» ατμόσφαιρα, απόλαυσαν το εξαιρετικό φαγητό τού εν λόγω καταστήματος.

Το άκρως οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στον ΠΓΣ πιστοποιήθηκε και στο χθεσινό δείπνο, όπου όλοι οι συντελεστές (παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση) είχαν την ευκαιρία να περάσουν μερικές στιγμές χαλάρωσης πριν ριχτούν στη «μάχη» του πρωταθλήματος.

Από την πλευρά τους τα μέλη της διοίκησης ευχήθηκαν στους ποδοσφαιριστές υγεία και ό,τι καλύτερο, δεσμευόμενοι πως θα είναι κοντά τους σε όλη τη σαιζόν. Τέλος, δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τον ιδιοκτήτη τού καταστήματος για το δείπνο που παρέθεσε στο ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά και για τη γενικότερη συνεισφορά του στο σύλλογο.

Όπως είναι φυσικό, από τη στιγμή που τα ωράρια παραμένουν αυστηρώς… αθλητικά, η βραδιά δεν κράτησε πολύ. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, άλλωστε, έπρεπε σήμερα το πρωί να βρεθούν στο δημοτικό στάδιο Αιγίου για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους ενόψει της επικείμενης έναρξης του φετινού πρωταθλήματος.