Δήλωση της Βάσως Ψυχράμη με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2022-23

Τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου ξεκινά μία νέα σχολική χρονιά για τους μαθητές του Δήμου μας, γεμάτη προσδοκίες, στόχους και όνειρα και με πρωταρχικό ζητούμενο την κατάκτηση της γνώσης.

Η παράταξή μας, η ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ  εύχεται από καρδιάς σε όλους υγεία, δύναμη, δημιουργικότητα και πρόοδο. Η έναρξη κάθε σχολικής χρονιάς σηματοδοτεί και μια νέα αφετηρία. Είμαστε βέβαιοι ότι γι’ άλλη μια χρονιά οι εκπαιδευτικοί μας, με την ευσυνειδησία που τους διακρίνει, θα επιτελέσουν στο ακέραιο στα καθήκοντά τους και οι μαθητές θα αδράξουν την ευκαιρία και θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους.

Στους μαθητές και στις μαθήτριες, ευχόμαστε καλή πρόοδο, υγεία και δύναμη στη νέα σχολική χρονιά που ξεκινά και  τους διαβεβαιώνουμε ότι θα είμαστε διαρκώς δίπλα τους για να συνδράμουμε τις προσπάθειές τους και να επιλύουμε κάθε ζήτημα που θα ανακύπτει, προκειμένου να έχουν το κατάλληλο περιβάλλον και τις καλύτερες δυνατές συνθήκες φοίτησης. Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε όλους, μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, με υγεία και αγάπη.!