Δήλωση Καλογερόπουλου μετά την ανακοίνωση των εισακτέων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Μετά την ανακοίνωση εκ μέρους του Υπουργείου Παιδείας, των εισακτέων στις Σχολές Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος δημοσιοποιεί την εξής δήλωση:

“Εκ μέρους της δημοτικής αρχής, θέλω να συγχαρώ θερμά τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων που πέτυχαν το στόχο της εισαγωγής τους στις Πανεπιστημιακές Σχολές που επέλεξαν. Σε μια συγκυρία πολύ δύσκολη, με συνθήκες αντίξοες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, δεν απογοητεύτηκαν μα πείσμωσαν και έδωσαν τον αγώνα τους, που στέφθηκε με επιτυχία. Εύχομαι σε όλες και όλους υγεία και καλές σπουδές.

Θέλω όμως να αναφερθώ και σε όσους δεν είχαν σήμερα ευχάριστα νέα και έμειναν εκτός πανεπιστημιακής εκπαίδευσης. Τους αξίζουν πολλά μπράβο για την τίμια προσπάθειά τους και όσο κι αν σήμερα νιώθουν στενοχώρια, να μην ξεχνούν πως η ζωή είναι γεμάτη επιτυχημένους δρόμους που οδηγούν στην ευτυχία και που δεν συνδέονται απαραίτητα με τη φοίτηση στο Πανεπιστήμιο. Ευχή μας είναι να είναι γεροί, να μην σταματήσουν να παλεύουν και να διεκδικούν το δικό τους προσωπικό όνειρο”.