Αντιπολίτευση: “Αλαζονική η συμπεριφορά του Δημάρχου – Μόνο όταν βρίσκεται σε αδιέξοδο, ψηφίζει τις δικές μας προτάσεις”

“ΝΤΡΟΠΗ  ΤΟY να μας αποκαλεί τυχοδιώκτες !!!”

 

Σκληρή ανακοίνωση απέστειλαν στα ΜΜΕ οι παρατάξεις “Αιγιάλεια Αύριο” και “Ποιοτική Αιγιάλεια” για το Δήμαρχο Αιγιάλειας κ. Δημήτρη Καλογερόπουλο, σχετικά με τον τρόπο διοίκησης και τον χειρισμό κομβικών ζητημάτων για το Δήμο. Στην ανακοίνωσή τους οι δύο επικεφαλής κ. Γούτος και κ. Ψυχράμη αναφέρουν: 


-“
 Οι Αιγιαλείς δεν θα γίνουν κομπάρσοι στον εφιάλτη κάποιου άλλου», όπως έλεγε και ο Στίβεν Κινγκ.

Αγαπητοί συμπολίτες,

ή ο  κ. Καλογερόπουλος θα σέβεται και θα εφαρμόζει τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου ή οι Αιγιαλείς ,που αντιλαμβάνονται πολύ καλά το έργο του , θα τον  καλούν στη νομιμότητα.
Ας αφήσει  λοιπόν αυτά  τα περί δήθεν κωλυσιεργίας του  ανύπαρκτου έργου του.
Τέσσερα χρόνια διοικεί με αλαζονική συμπεριφορά, αυταρχική αντίληψη εξουσίας και εγωϊσμό, χωρίς καμιά διάθεση ειλικρινούς συνεργασίας . Και μόνο όταν βρίσκεται σε αδιέξοδο, ψηφίζει τις δικές μας προτάσεις. Τέτοιες πολιτικές νοοτροπίες δημιουργούνται από καθεστωτικές αντιλήψεις για την εξουσία.

Η μόνη του μέριμνα: η επανεκλογή

Γι ‘ αυτό το λόγο,  το έργο του περιορίζεται στα εξής:

1) σε   “μεταγραφές” δημοτικών συμβούλων από άλλους συνδυασμούς, μοιράζοντας καρέκλες …. Είναι αναγνωρισμένη η ικανότητά του αυτή.

2)Σε αναθέσεις έργων και σε δεκάδες  ΜΠΛΟΚΑΚΙΑ στη ΔΕΥΑ,  στο Νομικό πρόσωπο κλπ.  Επιδιώκει με αυτόν τον τρόπο την απόκτηση πολιτικών μισθοφόρων.

3)Σε πολλούς άλλους μοιράζει αφειδώς φρούδες ελπίδες διορισμών…. μήπως και σωθεί απο την βέβαιη ήττα του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές…

Ήλθε στο Δήμο   ως δήθεν  “έμπειρος” και τώρα αντιλαμβάνονται όλοι την εμπειρία του…

ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΆΤΩΝ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ ΑΠΕΤΥΧΕ
Συγκεκριμένα:

1) Όλοι του οι διαγωνισμοί ακυρώθηκαν ή διορθώθηκαν στη σωστή πορεία από τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα του κράτους.

Α)Διαγωνισμός  μεταφοράς απορριμμάτων έργο 5.000.000 € (,ακυρώθηκε από το ελεγκτικό συνέδριο )

Β)Διαγωνισμός Εσωτερικών δικτύων λυμάτων   35.000.000 €, (διορθώθηκε από την αρμόδια αρχή)

 Γ) Την πλατεία Αγ. Λαύρας  την κατάντησε με δική του ευθύνη γιοφύρι της Άρτας. .. εργοτάξιο για τρία χρόνια σε βάρος της λειτουργίας των πέριξ αυτής επαγγελματιών και της πόλης και στο τέλος την φτιάχνει με  διπλάσιο κόστος.

3)ΚΑΤ’ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

Για όλα τα παραπάνω του λέγαμε διαρκώς να πράξει τα νόμιμα αλλά ποτέ δεν μας άκουγε, μέχρι που ερχόταν η πολιτεία  ( Αποκεντρωμένη, Ελεγκτικό Συνέδριο κλπ)   και τον ΑΝΑΓΚΑΖΕ να πράξει τα νόμιμα….

ΦΤΆΝΕΙ ΠΙΑ
Έχει προ πολλού  απωλέσει την ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ της συντριπτικής πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου και της κοινωνίας. Διοικούσε επί τρεισήμισι χρόνια τον Δήμο με  4 ανθρώπους στην Οικονομική Επιτροπή, χωρίς καμία διάθεση συναίνεσης.

Γιατί έχει ξεσηκωθεί όλα αυτά τα χρόνια η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου ;

Γιατί ο Δήμαρχος θέλει τους δημοτικούς συμβούλους διακοσμητικά στοιχεία….

Δεν τους αφήνει κανένα περιθώριο συνεργασίας  (ΑΓΝΩΣΤΗ  ΛΕΞΗ… γι’ αυτόν..)
«Κλειδωμένοι κωδικοί»  στον προϋπολογισμό για να μην έχει το δημοτικό συμβούλιο την δυνατότητα να  κάνει καμία πρόταση …..

Και τώρα,άντε πάλι  Ο ΕΠΑΧΘΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ  ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ……12.000.000.€ !!!για να μας αλλάξει τα φώτα. Μας εμπαίζει  ο δήμαρχος,  χωρίς να εφαρμόζει την  ΟΜΟΦΩΝΗ  απόφαση ΜΑΤΑΊΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΥΤΟΎ και τον έχει καταντήσει ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ….ένα κεφάλι του κόβουμε  δύο φυτρώνουν.

Άφησε, παρά τις έγκαιρες παρατηρήσεις και ενστάσεις μας,  ΕΛΛΙΠΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ
και εξ αιτίας αυτού βρήκε «πάτημα” ο εργολάβος για να προσβάλλει την απόφαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΎ ΣΥΜΒΟΥΛΊΟΥ.

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ  !!!
ΤΟΝ ΚΑΘΙΣΤΟΥΜΕ 100% ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙ’ ΑΥΤΟ.
Του είχαμε επανειλημμένα  και έγκαιρα επιστήσει την προσοχή να συμπληρώσει σωστά την απόφαση…  και αυτός συνεχίζει να κάνει πως δεν καταλαβαίνει… για ποιό λόγο ;;
Μακάρι να μη χρειαστεί να  διαχειριστούμε το θέμα αυτό νομικά, προκειμένου να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα
των δημοτών  και το δημοτικό ταμείο.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ  ΠΟΥ ΔΕΝ  ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ  ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΤΗΣ ΜΗ ΨΗΦΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΎ ;;;
Αγαπητοί συμπολίτες, δεν θα επιτρέψουμε στον κύριο Καλογερόπουλο να συνεχίσει να κοροϊδεύει το δημοτικό συμβούλιο και τους δημότες.  Υπηρετούμε τον τόπο μας με   σεβασμό στην δημοκρατία και γνώμονα το δημόσιο συμφέρον.

Και ο κύριος Καλογερόπουλος έχει  το περισσό πολιτικό θράσος, όταν τον ελέγχουμε στα πλαίσια των καθηκόντων μας, να μας αποκαλεί τυχοδιώκτες !!

Απαντάμε :ΝΤΡΟΠΗ  ΤΟΥ”