Γούτος: “Παιχνίδια εξουσίας…θλίψης και ντροπής”  Καλογερόπουλος:  «Ο κ. Γούτος δυστυχώς αναγκάζεται να αλλοιώνει τις λέξεις για να καλύψει την ενοχή του»

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ “ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ”

«Ο κ. Καλογερόπουλος μας κατηγόρησε για τα ΑΜΕΑ, αλλά τον διέψευσε η Εκπρόσωπός του κ. Γιδά – Παιχνίδια εξουσίας…θλίψης και ντροπής»   

Από την Δημοτική Παράταξη «Αιγιάλεια Αύριο» εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

« Η Δημοτική Αρχή της Αιγιάλειας, κοροϊδεύει τον εαυτό της  και το χειρότερο όλων, κοροιδευει την κοινωνία.
Το βράδυ ο δήμαρχος  κ. Καλογερόπουλος κατηγορεί την αντιπολίτευση ότι εξαιτίας της χάθηκε η εγκατάσταση μηχανισμών ΑΜΕΑ σε παραλίες, αλλά το πρωί η Εκπρόσωπος Τύπου του Δήμου – Αντιδήμαρχός του κ. Γιδά τον διαψεύδει, λέγοντας δημόσια (από ραδιοφώνου) ότι το θέμα δεν χάθηκε!
Επιτέλους, ας σταματήσουν να εκμεταλλεύονται τους πολίτες και τις ευαισθησίες τους.
Μόνο θλίψη και ντροπή μας προκαλούν τα παιχνίδια εξουσίας, από μία Δημοτική Αρχή που είναι απομονωμένη και δεν ξέρει πού πατά και πού βρίσκεται.
Καθίσταται κάθε μέρα επικίνδυνη  για την κοινωνία και την Δημοκρατία μας» .

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Από το γραφείο του Δημάρχου Αιγιαλείας κ. Δημήτρη Καλογερόπουλου ανακοινώνονται τα εξής:

Ο κ. Γούτος, προσπαθώντας να κάνει το μαύρο άσπρο και θέλοντας να δικαιολογήσει την απαράδεκτη, πολιτικά και ηθικά, πράξη της καταψήφισης στο δημοτικό συμβούλιο, θεμάτων που αφορούν στην τοποθέτηση μηχανισμών Seatrac για την προσβασιμότητα ΑμΕΑ σε παραλίες της Αιγιάλειας και στις μεταβολές σχολικών μονάδων (μεταξύ αυτών και την ίδρυση Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου για ΑμΕΑ), παραμορφώνει λέξεις και τις ερμηνεύει όπως του υπαγορεύει η ανάγκη του να αποτινάξει την ενοχή, που ίσως νιώθει.

Έτσι, ακούγοντας την Πέμπτη το πρωί μια ραδιοφωνική συνέντευξη της εκπροσώπου Τύπου του Δημάρχου Αιγιαλείας κα Μαρία Γιδά, όπου ανέφερε πως η δημοτική αρχή (μετά από τη δυσάρεστη αυτή εξέλιξη για την οποία υπεύθυνες είναι οι τρεις παρατάξεις της αντιπολίτευσης) συνεχίζει την προσπάθεια ώστε να μην χαθεί οριστικά το πρόγραμμα για την τοποθέτηση των Seatrac, αμέσως μίλησε για “αυτοδιάψευση” της δημοτικής αρχής.

Αλήθεια, τι θα τους χαροποιήσει περισσότερο, να καταφέρουμε τελικά να σώσουμε το πρόγραμμα ή να χαθεί οριστικά;

Μάλιστα, στη σχετική δήλωση ανακοινώθηκε λίγα λεπτά μετά τη ραδιοφωνική συνέντευξη της κας Γιδά και οφείλουμε να του δώσουμε συγχαρητήρια για την ταχύτητά του. Μακάρι αυτού του είδους τα “αντανακλαστικά” και την “ευαισθησία” να τα επιδείκνυε ο ίδιος και οι όψιμοι πολιτικοί του “συνεργάτες”, στην προσπάθεια για επίλυση των ζητημάτων της πόλης.