Αρχική Επικαιρότητα Ειδήσεις Γιώργος Καραϊβάζ: Δολοφόνησαν τον δημοσιογράφο σε ενέδρα στον Άλιμο

Γιώργος Καραϊβάζ: Δολοφόνησαν τον δημοσιογράφο σε ενέδρα στον Άλιμο

Συγκλονισμένος είναι ο δημοσιογραφικός κόσμος από την δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ στον Αλιμο, έξω από το σπίτι του

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Γιώργος Καραϊβάζ βρισκόταν μόλις είχε φτάσει στο σπίτι του στην οδό Αννίνου στον Άλιμοκαι την ώρα που αποβιβαζόταν από το αυτοκίνητό του ένα μηχανάκι με δυο άτομα πέρασε από δίπλα του και τον πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Γιώργος Καραϊβάζ δέχθηκε έξι σφαίρες, ενώ στο σημείο του εγκλήματος η Αστυνομία εντόπισε 10 κάλυκες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το θύμα βρέθηκε πεσμένο μπρούμυτα, έξω από το αυτοκίνητό του, στο παρκάκι κοντά στο σπίτι του.

Τις έρευνες έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ. Αστυνομικές πηγές εκτιμούν ότι οι δράστες γνώριζαν το δρομολόγιο του. Η περιοχή έχει αποκλειστεί προκειμένου να ερευνηθεί ο χώρος.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, τουλάχιστον σε επίπεδο αστυνομικό, ο δημοσιογράφος δεν είχε αναφέρει ότι δεχόταν απειλές και δεν είχε υποβάλει ποτέ αίτημα για αστυνομική φύλαξη.

Ο δημοσιογράφος, που ήταν από τους παλαιότερους αστυνομικούς συντάκτες, επέστρεφε στο σπίτι μετά τη δουλειά του σε τηλεοπτική εκπομπή στο Star.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών, ενώ σε όλα τα δημοσιογραφικά γραφεία επικρατεί «παγωμάρα» και θλίψη για τον άδικο θάνατο ενός αξιοπρεπούς συναδέλφου, ενός ρεπόρτερ με ήθος που είχε αφήσει το δικό του στίγμα στο αστυνομικό ρεπορτάζ επί σειρά ετών.

Ποιος ήταν ο Γιώργος Καραϊβάζ

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ εργαζόταν ως αστυνομικός συντάκτης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star, ενώ ήταν διαχειριστής και στην ιστοσελίδα bloko.gr.

Αστυνομικός ρεπόρτερ από τη δεκαετία του 1990 στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1, αποχώρησε το 2017 και μετακόμισε στο κανάλι του STAR.

Συνεργάτης επί σειρά ετών με την εφημερίδα «ΕΛΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ», άφησε το δικό του στίγμα στο αστυνομικό ρεπορτάζ επί σειρά ετών.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

 

 

https://www.cnn.gr/ellada/story/261496/sok-ston-alimo-dolofonisan-ton-dimosiografo-giorgo-karaivaz?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=Newsletter+09%2F04%2F2021&cmid=74ebb285-7356-4f87-a1c2-a5a9d5d20ad3