Εμπορικός Σύλλογος Αιγιάλειας: Προτείνει ενημερωτικές πινακίδες στις εισόδους του Αιγίου και αναλυτικό χάρτη

Εν όψει καλοκαιριού και του ανοίγματος της Αγοράς και μετά από ένα βαρύ lockdown, το να προσφέρουμε το καλύτερο που μπορούμε στους επισκέπτες μας πρέπει να είναι στη σκέψη όλων των φορέων της περιοχής.

Επειδή η φιλοξενία και η θαλπωρή ξεκινούν από την πρώτη εντύπωση που σου δίνει ένα μέρος, σε όλες τις τουριστικές περιοχές και όχι μόνο, όπως όλοι γνωρίζουμε, υπάρχουν ενημερωτικές πινακίδες.

Προτείνουμε  να μπουν στις εισόδους της πόλης του Αιγίου ενημερωτικές  πινακίδες που θα περιέχουν γενικές πληροφορίες κατά περιοχή αλλά και για μεμονωμένα μνημεία (Δημαρχείο Εκκλησίες, εικόνα Παναγίας Τρυπητής, Αρχοντικά, Μουσεία, Τράπεζες, πάρκινγκ, κλπ), έτσι ώστε οι επισκέπτες αλλά και οι Αιγιαλείς να έχουν την ευκαιρία να ενημερώνονται και να καθοδηγούνται τι να επισκέπτονται στην πόλη αλλά και τι ακριβώς αντιπροσωπεύουν αυτά που επισκέπτονται και βλέπουν.

Επιπλέον ζητάμε για να βοηθηθεί ο επισκέπτης που θέλει να περιηγηθεί στην πόλη μας, αλλά και να εξυπηρετηθεί από τις διάφορες υπηρεσίες,  στην πλατεία Αγίας Λαύρας αλλά και στα Ψηλά Αλώνια  να τοποθετηθεί αναλυτικός χάρτης της πόλης.

Προτεινόμενα μέρη για να τοποθετηθούν οι πινακίδες είναι στις κάτω εισόδους της πόλης Κορίνθου, Κανελλοπούλου, Ρήγα Φεραίου και στην πάνω είσοδο στα Ψηλά Αλώνια και Σολωμού. Αν δεν μπορεί ο Δήμος να αναλάβει το κόστος της δαπάνης, μπορεί να  δώσει την άδεια και τους χώρους  και να το αναλάβει ο Εμπορικός με δαπάνη Εμπόρων που αγαπάνε την πόλη τους.

Ευχόμαστε στην άμεση ανταπόκριση του αιτήματος μας.

 

Με τιμή

Εμπορικός Εισαγωγικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Αιγιάλειας

 

Φωτό: web-greece.gr