Γιώργος Γκιώνης: “Ο Δήμαρχος με στηρίζει σε όλα τα θέματα της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου για το καλό του τόπου”

Ο Πρόεδρος της ∆ηµοτικής Κοινότητας Αιγίου Γιώργος Γκιώνης, την π. εβδομάδα ανακοίνωσε και επίσημα τη στήριξή του στο Δήμαρχο Αιγιάλειας Δημήτρη Καλογερόπουλο. Ο κ. Γκιώνης µιλώντας στον “ΤΥΠΟ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ” για την απόφασή του αυτή αναφέρει:

– “Πιστεύω ότι µέχρι σήµερα έχω αποδείξει ότι το µόνο που µε ενδιαφέρει είναι να κάνω πράγµατα για τον τόπο µου χωρίς αντιπαραθέσεις και πολιτικά παιχνίδια. ∆εν γνωρίζω από τέτοιες τακτικές και για το ∆ήµαρχο δηλώνω ότι παρότι αρχικά ανήκα σε άλλη παράταξη, για το καλό του τόπου, ήταν κοντά µου σε θέµατα της ∆ηµοτικής Κοινότητας και µε βοήθησε σε ό,τι του ζήτησα.

Η διαγραφή µου από την παράταξη Γούτου, έγινε γιατί ζήτησα να πεζοδροµηθεί τις απογευµατινές ώρες κατά την χριστουγεννιάτικη περίοδο του 2019 η Κλ. Οικονόµου, όταν άλλες πόλεις είναι πεζοδροµηµένες και προσφέρουν το κέντρο στους πολίτες να ευχαριστηθεί τις γιορτές. Μου αρέσει να κοιτάζω µπροστά  και να µην µένω σε παλιές συνήθειες που µόνο πίσω πάνε την πόλη. Είπα στο ∆ήµαρχο την ιδέα µου και µε στήριξε, γιατί είναι άνθρωπος µε ανοιχτό µυαλό και πρωτοποριακές αντιλήψεις.

Με θλίβει πολύ το γεγονός µε την προσφυγή των “5” της παράταξης Γούτου για την πλατεία και συµµερίζοµαι την αγωνία των καταστηµαταρχών. Εάν ο ∆ήµαρχος δεν είναι στα πλαίσια της νοµιµότητας για την πλατεία, έπρεπε να τον αφήσουν να τελειώσει το έργο και να κριθεί µέσα από τις νόµιµες διαδικασίες στην πορεία. Ο καθένας θα κριθεί στο τέλος της 4ετίας, γιατί οι πολίτες έχουν αλάνθαστο κριτήριο και στο τέλος κρίνουν όπως πρέπει”.