Για πρώτη φορά στο Αίγιο τα μέλη του Συλλόγου MercedesTaxiClub έκοψαν την πίτα τους

Την καθιερωμένη ετήσια συνάντησή τους και παράλληλα την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους, πραγματοποίησαν την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στην παραλία του Αιγίου, τα μέλη του Συλλόγου MercedesTaxiClubπου αριθμεί δεκάδες μέλη σε όλη τη χώρα. Ο χώρος του παλαιού λιμένα γέμισε με καλογυαλισμένες και αστραφτερές Mercedes, που τράβηξαν τα βλέμματα αρκετών επισκεπτών που έκαναν την πρωινή τους βόλτα, λόγω και του ανοιξιάτικου καιρού.

Είναι η πρώτη φορά που η εκδήλωση πραγματοποιείται στο Αίγιο κι αυτό χάρη στο ιδρυτικό μέλος, αιγιώτη αυτοκινητιστή κ. Άγγελο Γαλιάτσο. Δεκάδες ταξί της συγκεκριμένης μάρκας έφτασαν στην πόλη από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πύργο, Αγρίνιο, Πάρο, Καλαμάτα, Μάνη, Κόρινθο, Πάτρα, Κόνιτσα κ.α. και μέσα στη γιορτινή ατμόσφαιρα, πέρασαν και το μήνυμα πως ακόμα και σε περίοδο κρίσης, διατίθενται στο κοινό πολυτελή και ασφαλή αυτοκίνητα για την εξυπηρέτηση του κοινού στις ανάγκες μεταφοράς του.

Οι διοργανωτές ευχαρίστησαν θερμά για τη συμβολή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης, το Λιμενικό Τμήμα και το Αστυνομικό Τμήμα Αιγίου, καθώς και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αιγιαλείας και τον πρόεδρο κ. Βασίλη Χριστόπουλο για την παραχώρηση του παλαιού λιμένα. Εξάλλου, το Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου είναι πάντοτε ανοιχτό σε συνεργασίες και διοργανώσεις που στόχο έχουν την εξωστρέφεια και την τόνωση της επισκεψιμότητας της περιοχής, στηρίζοντας στο άμεσο μέλλον κι άλλες παρόμοιες δράσεις.