Γιάννης Καραμάνος: Μια γνήσια έντεχνη… Αιγιώτικη φωνή

Είναι από τις φωνές που όταν τις ακούς σε αγγίζουν. Είναι από τους ανθρώπους που όταν τους γνωρίζεις σε κερδίζουν από την πρώτη στιγµή.

Ο Γιάννης Καραµάνος, µε καταγωγή από το Αίγιο (γενηµένος στην πλατεία ∆εξαµενής), είναι µια γνήσια έντεχνη – λαϊκή φωνή, µε πλούσιο µουσικό βιογραφικό που δραστηριοποιείται στην Αθήνα εδώ και 13 χρόνια.

Μια από τις πιο σημαντικές συνεργασίες στην μέχρι τώρα πορεία του είναι αυτή με το σπουδαίο συνθέτη Γιάννη Σπανό,

Ωστόσο, ποτέ δεν ξεχνά το Αίγιο, που το υπεραγαπά και έχει δώσει συναυλίες µοναδικές και πετυχηµένες. Με την κιθάρα του και την υπέροχη φωνή του πληµµυρίζει µελωδία τους χώρους που βρίσκεται.

Αλλά και κάθε χρόνο στα Βαλιµήτικα, στην ετήσια καλοκαιρινή γιορτή του συλλόγου τραγουδά, παίρνοντας αγάπη και θερµό χειροκρότηµα από τους συντοπίτες του.

Είναι τιµή για το Αίγιο και την Αιγιάλεια να αναδεικνύει τέτοιου είδους καλλιτέχνες µε ποιότητα και ήθος.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ  1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΑ ΣΕΛΙΑΝΙΤΙΚΑ

Ο Φιλοπροοδευτικός Όμιλος Σελιανιτίκων, διοργανώνει μουσική βραδιά υπό το ολόγιομο φεγγάρι του Αυγούστου το Σάββατο 1 Αυγούστου 2015, στις 9.30΄μ.μ με τον Γιάννη Καραμάνο και την κιθάρα του, στην παραλιακή πλατεία Σελιανιτίκων (μεταξύ των εστιατορίων «ΣΥΝ ΕΝΑ» και «ΚΥΑΝΗ ΑΚΤΗ») με ελεύθερη είσοδο και καλεί όλους να τραγουδήσουν μαζί του, όμορφα τραγούδια υπό το σεληνόφως.