Βελτιώνονται αθλητικοί χώροι στην Αιγιάλεια

«Η βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων όλων των Δημοτικών Ενοτήτων προκειμένου να παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες σε αθλητές, σωματεία και επισκέπτες, είναι ανάμεσα στις πρωταρχικές μας προτεραιότητες» σχολιάζει ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Πολιτισμός Παιδεία Αθλητισμός και Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας» Παναγιώτης Ανδριόπουλος με αφορμή την ένταξη στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας χρηματοδότησης ύψους 400.000€ για «Εκσυγχρονισμό Αθλητικών Εγκαταστάσεων του Δήμου Αιγιαλείας».

Το προαναφερόμενο έργο αφορά σε τέσσερις αθλητικούς χώρους της Αιγιάλειας και είναι το δεύτερο έργο που εντάσσεται στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της ΠΔΕ αφού ήδη έχει ενταχθεί η χρηματοδότηση με 430.000€ για έργα βελτίωσης αθλητικών εγκαταστάσεων (στις Δ.Ε. Αιγίου –Συμπολιτείας –Αιγείρας –Διακοπτού & Ερινεού).

Η νέα χρηματοδότηση των 400.000€ αφορά στα εξής έργα:

-Κλειστό προπονιτήριο με ταρτάν για τους αθλητές στίβου κάτω από τη δυτική κερκίδα του δημοτικού σταδίου Αιγίου καθώς και βοηθητικούς χώρους.

-Γήπεδο ποδοσφαίρου 7Χ7 εντός των αθλητικών εγκαταστάσεων των Καμαρών.

-Ανακαίνιση του ανοιχτού γηπέδου μπάσκετ στην Αιγείρα.

-Βελτιώσεις των εγκαταστάσεων του Κλειστού Γυμναστηρίου Αιγίου.

Από πλευράς ΝΠΔΔ προωθούνται όλες οι διαδικασίες σε συνεργασία με όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες ώστε άμεσα να υπογραφούν οι συμβάσεις και να ξεκινήσουν τα προαναφερόμενα έργα που θα αλλάξουν σημαντικά την εικόνα των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας.