Αχαΐα: Στις 10:00 π.μ. θα ανοίγουν τα εμπορικά καταστήματα

Στις 10:00 π.μ. θα ανοίγουν από σήμερα Παρασκευή τα εμπορικά καταστήματα της Πάτρας και του Νομού Αχαΐας γενικότερα καθώς είναι ένα από τα μέτρα τα οποία προβλέπονται στο επίπεδο 3 συναγερμού, στο οποίο βρίσκεται η Αχαΐα. Μάλιστα, ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας έστειλε ανακοίνωση σχετικά αμέσως μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού υπενθυμίζοντας το σχετικό μέτρο στους τοπικούς επιχειρηματίες. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η έναρξη λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων σε περιοχές που ανήκουν στο επίπεδο 3 Αυξημένης Επιτήρησης (βλ.https://covid19.gov.gr/ covid-map) είναι 10 το πρωί βάσει της υπ’ αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 64450 απόφασης (ΦΕΚ 4484/Β’/11-10-20).

Υπενθυμίζεται ότι η Αχαΐα βρίσκεται στο επίπεδο 3 και άρα σύμφωνα με τα ισχύοντα τα καταστήματα λιανεμπορίου στην Πάτρα και σε όλη την Αχαΐα, θα πρέπει να ξεκινούν στις 10 το πρωί τη λειτουργία τους.

Εφιστούμε την ιδιαίτερη προσοχή σας προς αποφυγή προβλημάτων, δεδομένου ότι στη Ζάκυνθο και στο Αίγιο έγιναν συστάσεις από την αστυνομία σε καταστηματάρχες που άνοιξαν πριν τις 10.”

 

https://www.thebest.gr/article/598085-achaia-stis-10-00-p-m-tha-anoigoun-apo-aurio-ta-emporika-katastimata