Ασφάλεια Αιγιαλείας: Συνεχίζονται οι συλλήψεις δραστών

Ακόμα ένας ημεδαπός συνελήφθη ύστερα από το σχηματισμό κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Αιγιαλείας για τις κλοπές στην περιοχή της Ακράτας που άγγιζαν σε ζημιά τις 90.000€.

Η δικογραφία αφού υποβλήθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Αιγιαλείας στον Εισαγγελέα Καλαβρύτων και από εκεί στην Ανακρίτρια Καλαβρύτων, αποφασίστηκε πριν περίπου δυο εβδομάδες η προφυλάκιση του ενός με την Ασφάλεια Αιγιαλείας να οργανώνει επιχείρηση για τον εντοπισμό και να επιτυγχάνει την άμεση σύλληψη του ενός δράστη με τη συμμετοχή της ΟΠΚΕ της ίδιας Υπηρεσίας.

Πριν λίγες μέρες η Ανακρίτρια Καλαβρύτων εξέδωσε ακόμα ένα ένταλμα σύλληψης που εκτελέστηκε άμεσα από υπηρεσία της Κορίνθου που τον εντόπισε και έτσι και ο δεύτερος δράστης οδηγήθηκε σε κατάστημα κράτησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας, αρκετοί πλέον δράστες κλοπών και όχι μόνο, προφυλακίζονται ύστερα απο αποφάσεις που λαμβάνει η Δικαιοσύνη και μέχρι την εκδίκαση των υποθέσεων.

Επιπρόσθετα, σύμφωνα με πήγες, τα περιστατικά των κλοπών σε εξοχικές κατοικίες καθώς και τα σπασίματα σε οχήματα σε χώρους στάθμευσης έχουν μειωθεί κατακόρυφα, εξαιτίας των συντονισμένων προσπαθειών του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας, καταγράφοντας ιστορικό χαμηλό εποχής που καταγράφονταν το 2007.

Πήγες πάλι αναφέρουν ότι «το καλοκαίρι είναι μπροστά μας, συνεχίζουμε να προσφέρουμε στην κοινωνία και να προασπιζόμαστε τα περιουσιακά αγαθά των συμπολιτών μας επιδεικνύοντας μηδενική ανοχή»