Ασφάλεια Αιγιαλείας: Ανταλλαγή πυροβολισμών με σκληρούς κακοποιούς

Νέα αποτροπή διάρρηξης ΑΤΜ από την Ασφάλεια Αιγιαλείας τα χαράματα στην οδό Αιγιαλέως σε μεγάλο super marktet. Στελέχη της Ασφάλειας Αιγιαλείας κατά το πλαίσιο της περιπολίας τους στις 5:00 πμ εντόπισαν ύποπτο όχημα στο πάρκινγκ του supermarket και αποφάσισαν να το ελέγξουν, όταν δέχθηκαν πυροβολισμούς από τέσσερις κακοποιούς με σκοπό να τους σκοτώσουν.

Άμεσα και επαγγελματικά οι αστυνομικοί της Ασφάλειας αντάλλαξαν πυρ στους πυροβολισμούς και οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Ο Διοικητής της Ασφάλειας Ιορδάνης Μαγειράκης ενημερώθηκε άμεσα από τους προστρέξαντες αστυνομικούς, στους οποίους αξίζουν συγχαρητήρια, γιατί πέρα από ότι είναι άριστοι επαγγελματίες έχουν 30 χρόνια υπηρεσίας και ήταν μέχρι το χάραμα στην περιπολίας τους, έσπευσε στο σημείο μαζί με εξειδικευμένα στελέχη της Ασφάλειας και τα στελέχη των εγκληματολογικών εργαστηρίων της Ασφάλειας για να αποκλείσουν το χώρο και να προχωρήσουν στην έρευνα.

Το όχημα το έκαψαν στην οδό Κορίνθου. Διεξάγεται προανάκριση για την ταυτοποίηση και σύλληψη των δραστών από την Ασφάλεια Αιγιαλείας.

Πηγές αναφέρουν ότι η Ασφάλεια της πόλης του Αιγίου είναι θωρακισμένη ακόμα και σε επαγγελματίες κακοποιούς, αφού μέσα σε διάστημα 1 μήνα απέτρεψαν δεύτερο χτύπημα σε ΑΤΜ.