“ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ”: Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια της Αντωνίας Ζωγράφου

Την ΠΕΜΠΤΗ 27/10/2022 ένα ακόμη τραγικό γεγονός ήρθε να προστεθεί στα τόσα άλλα που συμβαίνουν γενικότερα στο τόπο μας. Έφυγε από την ζωή αναπάντεχα ένα εξαίρετο μέλος του σωματείου μας, μία ακούραστη υπάλληλος, μία συνάδελφος με πολύ μεγάλη αγάπη και συμπόνια για τους ανθρώπους αλλά και για κάθε τι που είχε ψυχή (όπως το κάθε λογής ζωάκι). Η αγάπη της, η φροντίδα τηςγια όλους και για όλα, δείκτης πολιτισμού και καλοσύνης. Η σχέση της με όλους ήταν άδολη και δοτική.  Αυτή ήταν η ΑΝΤΩΝΙΑ (Νία) ΖΩΓΡΑΦΟΥ.  

Η απώλεια της, πολύ μεγάλη για την μικρή κοινότητα του νοσοκομείου, αλλά οι άνθρωποι πεθαίνουν μόνο, όταν τα αγαπημένα τους πρόσωπα σταματούν να τους θυμούνται και αυτό ΔΕΝ θα συμβεί με την Νία, όλοι θα την θυμόμαστε και πάντα θα είναι στην μνήμη μας.

Η είδηση βύθισε αφενός με θλίψη την οικογένεια της, αφετέρου ολόκληρη την τοπική κοινωνία και φυσικά όλα τα μέλη και τους εργαζόμενους του νοσοκομείου Αιγίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ και οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου  ΑΙΓΙΟΥ, εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους και απευθύνουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς τους οικείους της και συμπαρίστανται στο βαρύ πένθος.  

 EK TOY Δ.Σ. του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ “Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ”