Αργύρης Ορτέντζιος: Αν και χαφ έχει 20 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα! Σεμνά και ταπεινά συνεχίζει τη σκληρή δουλειά!

Το τελευταίο διάστηµα ακούσαµε συχνά το όνοµά του να φιγουράρει στους κόλπους της Εθνικής Κ14.

Ο Αργύρης Ορτέντζιος 14 ετών µόλις µαθητής της Γ΄ Γυµνασίου, από πολύ µικρός έδειξε την αγάπη του για τη µπάλα και το ποδόσφαιρο και τις περισσότερες ώρες της ηµέρας προπονείται συστηµατικά.

Στο πλευρό του βρίσκονται οι γονείς του που τον ενθαρρύνουν, ώστε να πραγµατοποιήσει τα όνειρά του και να πετύχει σε αυτό που αγαπά και υπηρετεί µε αφοσίωση, πίστη και µεράκι.

Ο Αργύρης γεννήθηκε στις 14/5/2005 είναι µαθητής της Γ’ Γυµνασίου και από την ηλικία των 4 ετών από το 2009 ανήκει στην ακαδηµία της Θύελλας Αιγίου, όπου ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήµατα. Ο Κυριάκος Αθανάσιου µαζί µε τους προπονητές του (Ντάλα Νίκο, Φουσέκη Αντρέα, Ράµµος Μίλτος και Καραϊνδρος ∆ηµήτρη) είναι αυτοί που στέκονται δίπλα του και τον βοηθάνε πολύ.

Η εξέλιξή του ήταν ραγδαία και έτσι τα τελευταία τρία χρόνια παρακολουθεί το πρόγραµµα personal µε τον Αντρέα Φουσέκη. Οι κόποι του και το πάθος του για την µπάλα είναι ολοφάνερα και αν και µικρότερος στο final four στην Κατερίνη, πήρε χρόνο συµµετοχής στον ηµιτελικό και στον µικρό τελικό. Φέτος έχει 11 συµµετοχές στη Μικτή Αχαΐας και ήταν αρχηγός σε όλα τα παιχνίδια.

Επίσης έχει σκοράρει δυο τέρµατα, ένα στην πρώτη φάση και ένα στην φάση των 16. Κατάφερε και έλαβε µέρος στο final four στο Βόλο, ενώ τον Φεβρουάριο προπονήθηκε µε την Εθνική στο Άργος.

Το ταλέντό του φαίνεται να κέντρισε το ενδιαφέρον των οµάδων του Παναθηναϊκού και του Ατροµήτου, όπου πηγαίνει και προπονείται. Πριν ένα µήνα στις 24 Ιουνίου έως και 27 Ιουνίου εκλήθη στο Καρπενήσι για την τελική επιλογή της ΕΘΝΙΚΗΣ Κ14 όπου και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις! Μέχρι και σήµερα συνεχίζει σεµνά και ταπεινά την σκληρή δουλειά, ενώ αν και χαφ έχει 20 γκολ στο φετινό πρωτάθληµα!!!!

Ο Αργύρης σε δηλώσεις του στον «ΤΥΠΟΣΠΟΡ» ανέφερε:

– «Η ενασχόλησή µου µε το ποδόσφαιρο είναι κάτι που αγαπώ και που θέλω να περνάω την περισσότερη ώρα της ηµέρας. Όνειρό µου είναι είναι να καταφέρω να παίξω σε υψηλό επαγγελµατικό επίπεδο και να σπουδάσω γυµναστική ακαδηµία».

 

ΦΡΟΣΩ ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ – ΣΤΑΥΡΙΔΗ

Από την έντυπη έκδοση “ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ (ΤΥΠΟΣΠΟΡ) 11/7/2019