Αποκριάτικο ξεφάντωμα στο Δημοτικό Σχολείο Ροδοδάφνης

Όπως κάθε χρόνο, έτσι κι εφέτος οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Ροδοδάφνης είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να ξεφαντώσουν στο χώρο του σχολείου, στις δυο επιτυχημένες εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων την Τσικνοπέμπτη και την Κυριακή της Αποκριάς.

Τα πάντα δραστήρια και δημιουργικά μέλη του Δ. Σ. του Συλλόγου από το πρωί της Τσικνοπέμπτης μετέφεραν όλα τα χρειαζούμενα και φρόντισαν ώστε όλα τα παιδιά να χαρούν το έθιμο με όλες τους τις αισθήσεις και παρά τις αντιξοότητες και την οικονομική κρίση, δεν έλειψε από κανένα το πιάτο με τις τσικνολιχουδιές.

Το ξεφάντωμα ολοκληρώθηκε την Κυριακή της Αποκριάς στον αποκριάτικο χορό, με τα τραγούδια και τους ρυθμούς που επέλεξε ο ασυναγώνιστος D.J. κ. Νίκος Παπαδάτος.

Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις που κάθε χρόνο διοργανώνει το Δ. Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Ροδοδάφνης έχουν καθιερωθεί για την μεγάλη τους επιτυχία και γι αυτό μικροί και μεγάλοι τις περιμένουν με χαρά.

Θερμές ευχαριστίες εκφράζει η Διευθύντρια , ο Σύλλογος Διδασκόντων και όλοι οι μαθητές του σχολείου, σε όλα τα μέλη του Δ. Σ. και τον κ. Νίκο Παπαδάτο, για την αγάπη και την φροντίδα τους.