Αποκριάτικος χορός “Χορωδίας Αιγίου 1933”

Με εξαιρετική επιτυχία έγινε ο αποκριάτικος χορός της χορωδίας Αιγίου 1933,  το Σάββατο  25 Φεβρουαρίου.

Το κέντρο maritimο στην παραλία της Άκολης   στολισμένο αποκριάτικα, γέμισε κεφάτες παρέες. Σε πείσμα των καιρών και των πάσης φύσεως δυσκολιών, ένα από τα παλαιότερα και ιστορικά σωματεία της πόλης μας η Χορωδία Αιγίου 1933  πραγματοποίησε και φέτος το χορό της.

Την αυλαία της διασκέδασης άνοιξε η Χορωδία Αιγίου με τραγούδια αποκριάτικα  συνοδευόμενη από κιθάρες, ακορντεόν και κρουστά συμπαρασύροντας στο τραγούδι όλους τους παρευρισκόμενους. Ακολούθησε  χορευτικό πρόγραμμα με ταγκό,  τσα-τσα, λάτιν,  καρναβαλίστικα και δημοτικά και η πίστα γέμισε ζωηρά ζευγάρια που χόρευαν με ιδιαίτερο κέφι. Η μεγάλη ποικιλία του προγράμματος ικανοποίησε όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες  που γλέντησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ιδιαίτερο χρώμα έδωσαν οι εξαιρετικές αποκριάτικες αμφιέσεις που κυριάρχησαν εφέτος στο χορό.

Η Χορωδία Αιγίου 1933, ευχαριστεί τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις του Αιγίου που με τις χορηγίες τους συνέβαλαν τα μέγιστα στη επιτυχή λαχειοφόρο του χορού και τις ευχαριστίες  σε όλους τους παρευρισκόμενους που τίμησαν με την παρουσία τους το χορό και του χρόνου!!!!