Αποδυναμώνεται η Τροχαία Αιγίου

ΟΙ  ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ  ΣΤΙΣ  ΤΟΠΙΚΕΣ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ  ΦΕΡΝΟΥΝ  ΤΑ  ΠΑΝΩ – ΚΑΤΩ

Αργά το βράδυ της ∆ευτέρας 1 Σεπτεµβρίου πραγµατοποιήθηκαν οι εσωτερικές Μεταθέσεις Αστυνοµικών σε διάφορες υπηρεσίες του νοµού Αχαΐας.

Για ακόµη µία φορά οι τοπικές Αστυνοµικές Υπηρεσίες της Αιγιάλειας αποδυναµώθηκαν, αντί να ενισχυθούν. Και αυτό γιατί από το Τµήµα Τροχαίας Αιγίου µετατέθηκαν 4 έµπειρα στελέχη του µε πολλά χρόνια και εµπειρία στο αντικείµενο της τροχονοµικής αστυνόµευσης,  καθώς και ο εµπειρότατος Αξιωµατικός κ. Μαγειράκης Ιορδάνης (Υπαστυνόµος Α΄, Υποδιοικητής Τροχαίας Αιγίου) που µε αίτηση του ιδίου υπηρετεί αυτή τη στιγµή στην Αθήνα στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνοµίας στη ∆ιεύθυνση Νοµικής Υποστήριξης.

΄Οσον αφορά τους πιο πάνω µετατεθέντες, µόλις ένας Αρχιφύλακας από το Αστυνοµικό Τµήµα Αιγίου µετατέθηκε στο τµήµα Τροχαίας Αιγίου.

Κάτι ανάλογο επικρατεί και για τις άλλες δύο Αστυνοµικές Υπηρεσίες της Αιγιάλειας όπου από το Τµήµα Ασφάλειας Αιγίου µετατέθηκαν τρία έµπειρα στελέχη του στο Αστυνοµικό Τµήµα Αιγίου, όπου απλά αντικαταστάθηκαν απο άλλους τρεις αστυνοµικούς που µετατέθηκαν από το Αστυνοµικό Τµήµα στο Τµήµα Ασφαλείας. ∆ηλαδή,  πολύ απλά αντί να ενισχυθούν αυτές οι δύο Υπηρεσίες έγινε αντικατάσταση των Αστυνοµικών.

∆υστυχώς, απ’ ό,τι φαίνεται η Υπηρεσία που αποδυναµώνεται εντελώς είναι µόνον το Τµήµα Τροχαίας Αιγίου µε αποτέλεσµα πλέον το κυκλοφοριακό χάος στους δρόµους του Αιγίου, και γενικά ολόκληρης της Αιγιάλειας να γιγαντώνεται µαζί µε την αύξηση των τροχαίων ατυχηµάτων µε ό,τι κινδύνους αυτό συνεπάγεται για όλους µας.

ΦΡΟΣΩ ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ – ΣΤΑΥΡΙΔΗ