Αντάμωμα μοτοσικλετιστών στην Αιγιάλεια

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε στην Αιγιάλεια το τριήμερο που πέρασε, το 5ο πανελλήνιο αντάμωμα μοτοσικλετιστών από όλη την Ελλάδα. Ο Δήμαρχος καλωσόρισε τους χιλιάδες μοτοσικλετιστές – επισκέπτες και απόλυτα ικανοποιημένος δήλωσε :

«Καλωσορίζω στο Δήμο μας τους φίλους της μοτοσικλέτας και τους συγχαίρω έναν-έναν και όλους μαζί για την οργάνωση και τους κανόνες οδηγικής συμπεριφοράς που περιλαμβάνονται στις αρχές και την φιλοσοφία τους.

Είναι φανερό το δέσιμο μεταξύ των μελών σας, το οποίο σας έκανε να ξεκινήσετε από όλα τα μέρη της Ελλάδας για να επικοινωνήσετε, να ζήσετε την ταξιδιωτική και αθλητική εμπειρία και να στείλετε το κοινωνικό σας μήνυμα με την ενίσχυση του ΕΚΑΜΕ ΑμεΑ Αιγίου.

Ευχαριστούμε θερμά για την επιλογή της περιοχής μας για το φετινό σας αντάμωμα, για  το εντυπωσιακό θέαμα και την ζωντάνια που μας προσφέρατε.

Ο Δήμος μας αποτελείται από μεγάλο παραλιακό μέτωπο, ημιορεινό και ορεινό όγκο. Είναι πλούσιος σε ιστορία, πολιτισμό, μυστικές ομορφιές και καθαρή θάλασσα. Ελπίζουμε το διάστημα της παραμονής σας να προλάβετε να τα ανακαλύψετε όλα αυτά και για όσα δεν προλάβετε να γίνει αφορμή να ξαναέρθετε στο μέλλον, αφού ο τόπος μας είναι πολύ εύκολα προσβάσιμος από όλη την Ελλάδα και πολύ φιλόξενος.

Καλή σας διασκέδαση και καλή διαμονή.»