Ανοιχτή Πρόσκληση Συγκρότησης Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Αιγιαλείας

Ο Δήμαρχος Αιγιαλείας

Έχοντας υπόψη :

1)    Την υπ’ αριθ.480/2015 απόφαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου, περί έγκρισης Κανονισμού Λειτουργίας της Επιτροπής Διαβούλευσης Δ. Αιγιαλείας και σε εφαρμογή του άρθρου 76 «Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης» του Ν.3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης» (ΦΕΚ 87/Α/07-06-2010) καθώς και της εγκυκλίου 59/74896/30-12-2010 του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης με θέμα «Θεσμικές αλλαγές του προγράμματος Καλλικράτης», περί συγκρότησης Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης.

2)    Το γεγονός ότι με την υπ’ αριθ.πρωτ.1681/19-01-2017 προηγούμενη πρόσκλησή μας δεν υποβλήθηκε ο απαιτούμενος αριθμός των εκπροσώπων των φορέων της Τοπικής Κοινωνίας προκειμένου να συγκροτηθεί η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης Δ. Αιγιαλείας, για τη περίοδο 2017-2019 (Λήξη θητείας Δημοτικής περιόδου).

Προσκαλεί εκ νέου να καταθέσουν εγγράφως τη βούλησή τους:

  Οι εκπρόσωποι των φορέων της Τοπικής Κοινωνίας

των τοπικών εμπορικών και επαγγελματικών συλλόγων και οργανώσεων

των επιστημονικών συλλόγων και φορέων

των τοπικών οργανώσεων εργαζομένων και εργοδοτών

των ενώσεων και συλλόγων γονέων

των αθλητικών, πολιτιστικών και γυναικείων συλλόγων και φορέων

των εθελοντικών οργανώσεων και κινήσεων πολιτών

εκπροσώπων των τοπικών συμβουλίων νέων

άλλων οργανώσεων και φορέων της κοινωνίας των πολιτών

τους εργαζομένους στο δήμο και τα νομικά του πρόσωπα

   Να ορίσουν εκπροσώπους τους και αναπληρωματικούς αυτών για την Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Αιγιαλείας.

     

Η δημοτική επιτροπή διαβούλευσης αποτελείται από τριάντα (30) μέλη, τα οποία ορίζονται από το οικείο δημοτικό συμβούλιο. Εξ αυτών, τα τρία τέταρτα (3/4) είναι εκπρόσωποι φορέων της τοπικής κοινωνίας και το ένα τέταρτο (1/4) δημότες εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους. Μέλος της επιτροπής είναι επίσης και ο δήμαρχος ή ο οριζόμενος με απόφαση δημάρχου αντιδήμαρχος.

 

ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ

Οι υποψηφιότητες υποβάλλονται εγγράφως μέχρι και την 15 η Μαρτίου 2017, ημέρα Tετάρτη και έως ώρα 14.30΄ κατά τις εργάσιμες ημέρες απευθυνόμενοι στον κ. Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου  Αιγιαλείας, αφού πρωτοκολληθούν στο πρωτόκολλο της Υπηρεσίας στο κτίριο του ΓΑΤΕΙΟΥ Κληροδοτήματος (1ος όροφος) στο Αίγιο .

Όλες οι υποψηφιότητες πρέπει να περιλαμβάνουν τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας (Επωνυμία με σφραγίδα/Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση, Τ.Κ., ηλεκτρονικό ταχυ-δρομείο (εφόσον υπάρχει) .

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η παρούσα πρόσκληση να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Αιγιαλείας www.aigialeia.gov.gr. μαζί με έντυπη αίτηση και να δημοσιοποιηθεί ειδησεογραφικά στις Τοπικές Εφημερίδες

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλαμβάνουν έντυπη αίτηση & να απευθύνονται  κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στην κα Κων/να Μουγκάση (Προϊσταμένη Τμήματος Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου) στο τηλέφωνο 2691360641 ή στον κ. Παναγιώτη Χριστόπουλο, δημοτικό υπάλληλο στο τηλέφωνο 2691360642.