Ανδριόπουλος: “Συγχαρητήρια στους αθλητές των σωματείων της Αιγιάλειας που μας κάνουν υπερήφανους»

Ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Πολιτισμός Παιδεία Αθλητισμός & Πολιτική Προστασία του Δήμου Αιγιαλείας» κ΄.Παναγιώτης Ανδριόπουλος εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους αθλητές των σωματείων της Αιγιάλειας που μας κάνουν υπερήφανους με την συμμετοχή τους σε σημαντικές αθλητικές οργανώσεις και την κατάκτηση θέσεων στο βάθρο των νικητών.

-Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους αθλητές του ΑΣ «Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς» για τις πανελλήνιες διακρίσεις τους έως τώρα για το 2023.

-Συγχαρητήρια στους τοξότες του Κένταυρου Αιγίου που κατέκτησαν χάλκινα μετάλλια και διακρίσεις στον Πανελλαδικό Αγώνα Τοξοβολίας ανοιχτού χώρου που πραγματοποιήθηκε στο ∆ηµοτικό στάδιο Νίκαιας.

-Διακρίσεις για τους αθλητές της Φιλαθλητικής Λέσχης Αιγίου στους αγώνες στίβου που έγιναν στην Πάτρα υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β. Πελοποννήσου εις μνήμην Β.Σεβαστή.

-Στο βάθρο ανέβηκαν αθλητές της ΑΛΜΑ Αιγίου τον αγώνα που διοργάνωσε η ΕΛ.ΕΤ.Α. στα Ιωάννινα αλλά και στο ράλι Φθιώτιδας.

– Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία των Τσιρλίντερς του Αιγίου “Μωβ Κινήσεις” στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων (ΟΑΚΑ) στα πλαίσια της διεξαγωγής του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Cheerleading και του Olympus All Star Cheer Open 2023.