Ανδρέας Τσώκος: “Η Αιγιάλεια Μπροστά!”

Παλμός και αισιοδοξία στην ομιλία του υποψήφιου βουλευτή με την Νέα Δημοκρατία Ανδρέα Τσώκου.

Ο κύκλος των συγκεντρώσεων του Ανδρέα Τσώκου έκλεισε εχθές στο Αίγιο στο Πολιτιστικό Κέντρο ¨Αλέκος Μέγαρης¨ και σε αυτή την ομιλία του τα μηνύματα αισιοδοξίας, συσπείρωσης και νίκης ήταν ηχηρά.

Οι πολίτες της Αιγιάλειας δήλωσαν το παρόν, με ενθουσιώδη ανταπόκριση, στο κάλεσμα του υποψηφίου βουλευτή, το βράδυ της Τρίτης. Εκεί, ο Ανδρέας Τσώκος ευχαρίστησε από καρδιάς τους φίλους από την περιοχή της Αιγιάλειας, που βρέθηκαν στην προεκλογική συγκέντρωση.

Λίγα 24ωρα πριν το άνοιγμα της κάλπης, οι πολίτες συνομίλησαν με τον υποψήφιο βουλευτή, έναν νέο άνθρωπο που επιζητά την ανοιχτή επικοινωνία με τους πολίτες.

Ο Ανδρέας Τσώκος ανέπτυξε τις θέσεις του και το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την Αχαΐα, με κύριες προτεραιότητες την αντιμετώπιση των θεμάτων των αγροτών και την εκτέλεση έργων υποδομής αλλά και την αξιοποίηση της κτηριακής υποδομής του Πανεπιστημίου στο Αίγιο.

«Να μπει η Αιγιάλεια μαζί με την Αχαΐα σε τροχιά ανάπτυξης, ανάπτυξη που την οφείλουμε στον τόπο μας» είναι η βασική θέση του Ανδρέα Τσώκου, με την εκτέλεση έργων υποδομής και με αναβάθμιση της ποιότητας ζωής. «Πρέπει οι νέοι να βγούμε μπροστά, να κινητοποιηθούμε, να δώσουμε ώθηση στον τόπο μας, να κάνουμε πράξη όσα ονειρευόμαστε. Μαζί θα τα καταφέρουμε, εγώ θα είμαι εδώ πλάι σας. τόνισε ο Ανδρέας Τσώκος.

Διεκδικώ και απαιτώ ένα καλύτερο αύριο, για όλους εμάς και τα παιδιά μας. Ζητώ την στήριξή σας για να πάμε μαζί τον τόπο μας μπροστά. Σας ζητώ έναν από τους τρεις σταυρούς, αυτήν την Κυριακή!».

Είμαι βέβαιος ότι μαζί θα το πετύχουμε.