Ανδρέας Κατσανιώτης: Tέσσερις συναντήσεις με κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες

Τέσσερις συναντήσεις με κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες που εκπροσωπούν ισάριθμους κεντρικούς «πυλώνες» της πολιτικής της ΝΔ, διοργάνωσε και ολοκλήρωσε ο Υφυπουργός Εξωτερικών και υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, Ανδρέας Κατσανιώτης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κατσανιώτης, τις προηγούμενες μέρες συναντήθηκε με εκπροσώπους των συνταξιούχων, στο πρόσωπο των οποίων αντανακλάται η μεγάλη προσπάθεια που έγινε την τελευταία 4ετία για ανάκτηση των άδικων περικοπών που υπέστησαν τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και για την ανασύσταση ενός σύγχρονου και δίκαιου κοινωνικού κράτους. Επίσης, συναντήθηκε με εκπροσώπους του κλάδου της Υγείας, που ήσαν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της περιόδου της πανδημίας, αλλά και οι πιο άμεσοι «σύμμαχοι» στην προσπάθεια της ΝΔ κατά την επόμενη 4ετία να αναγεννήσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας, με εκπαιδευτικούς που εκπροσωπούν την Ελλάδα της νέας γενιάς και του «αύριο» της χώρας, καθώς επίσης και με στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας, «τους μεγάλους πρωταγωνιστές της ασφάλειας, χωρίς την οποία δεν μπορεί να υπάρξει Ελλάδα και Δημοκρατία», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Κατά τη διάρκεια αυτών των συναντήσεων, ο κ. Κατσανιώτης τόνισε πως οι κάλπες της 21ης Μαΐου πρέπει να στείλουν ένα δυνατό μήνυμα «συνέχειας και συνέπειας», ακυρώνοντας κάθε ενδεχόμενο νέων πειραματισμών σε βάρος της εθνικής οικονομίας και της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και κάθε σενάριο δημιουργίας μίας «θολής» κυβέρνησης πολλών ιδεολογικών αποχρώσεων και δύσκολων ισορροπιών. Ακόμα, σε προσωπικό επίπεδο, ζήτησε τη στήριξη στις εκλογές, προκειμένου να συνεχίσει να έχει η Αχαΐα ισχυρή εκπροσώπηση στα κέντρα εξουσίας.

Ολοκληρώνοντας αυτές τις επαφές, τις επόμενες μέρες ο Α. Κατσανιώτης μπαίνει στην τελική ευθεία της προεκλογικής του εκστρατείας, με έναν νέο γύρο περιοδειών σε διάφορες περιοχές της Αχαΐας, καθώς και με τη διοργάνωση τριών ανοικτών πολιτικών συγκεντρώσεων, αρχής γενομένης από τη συγκέντρωση που προγραμματίζει για το πρωί (11:30) της προσεχούς Κυριακής στη Δυτική Αχαΐα. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο «Τα Πεύκα» στην Κ. Αχαΐα.  Η επόμενη πολιτική συγκέντρωση του Αχαιού πολιτικού θα πραγματοποιηθεί την αμέσως επόμενη μέρα, Δευτέρα 15 Μαΐου 2023, στο Αίγιο και στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλ. Μέγαρης» (ώρα 19:30) ενώ η τελευταία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Μαΐου 2023, στην Πάτρα και στον πολυχώρο της «5Ε» (ώρα 20:30).