Ανδρέας Κατσανιώτης: Νέες προσλήψεις προσωπικού στο εργοστάσιο των ΕΑΣ στο Αίγιο

Σε προσλήψεις εξειδικευμένου προσωπικού στο εργοστάσιο του Αιγίου, προχωρούν τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα, σύμφωνα με τον Υφυπουργό Εξωτερικών και Βουλευτή Αχαΐας, Ανδρέα Κατσανιώτη.

Ο στόχος των προσλήψεων είναι η ενίσχυση του εργοστασίου, στο πλαίσιο της γενικότερης στήριξης της εθνικής αμυντικής βιομηχανίας της χώρας και σύμφωνα με πληροφορίες, αυτές αφορούν τις ειδικότητες των Μηχανολόγων Μηχανικών και Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, των Χειριστών Μηχανών και Τεχνιτών Οπλικών Συστημάτων, καθώς επίσης και την ειδικότητα των Φυλάκων.

«Η ενίσχυση της εθνικής αμυντικής βιομηχανίας αποτελεί μείζονα προτεραιότητα για την κυβέρνηση και το εργοστάσιο στο Αίγιο μπορεί να παίζει κομβικό ρόλο στην ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων» σημειώνει ο κ. Κατσανιώτης, που προσθέτει: «Όπως είχα πει προ καιρού, στον σχεδιασμό της κυβέρνησης, το εργοστάσιο Αιγίου θα βρίσκεται στην καρδιά του προγράμματος παραγωγής του νέου εθνικού τυφεκίου. Με αυτό το τρόπο θα συνεχιστεί η ανάπτυξη του εργοστασίου και θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας στη περιοχή. Η ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας του Αιγίου, παράλληλα με τον εκσυγχρονισμό της αμυντικής ικανότητας της χώρας, αποτελούν στοιχεία της ισχυρής Ελλάδας που γίνεται ακόμα ισχυρότερη».