Ανακοίνωση – Καταγγελία της Συντονιστικής Επιτροπής Φορέων και Συλλόγων Αιγιαλείας τα σκουπίδια στο ΧΥΤΑ Αιγείρας

Η Συντονιστική Επιτροπή Φορέων και Συλλόγων Αιγιάλειας καταγγέλλει την παράνομη εναπόθεση σκουπιδιών στον ΧΥΤΑ Ανατολικής Αιγιάλειας τα ξημερώματα της 16ηςΜαΐου, καθώς και την αναιτιολόγητη σύλληψη του συνδημότη και συναγωνιστή Τριαντάφυλλου Οικονόμου, μέλους της Επιτροπής Αγώνα των Κατοίκων Ανατολικής Αιγιάλειας και της Συντονιστικής Επιτροπής Φορέων και Συλλόγων Αιγιάλειας, ο οποίος υπερασπίστηκε τη νομιμότητα και τη δημόσια υγεία.

Παραβιάζοντας κάθε νομιμότητα, ακόμα και τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, προσπαθούν να επαναλειτουργήσουν τον παράνομο ΧΥΤΑ Ανατολικής Αιγιάλειας. Και αντί να «διωχθούν» οι παρανομούντες και να αναζητηθούν ευθύνες, συλλαμβάνουν τον συναγωνιστή με σκοπό την τρομοκράτηση και το διχασμό των δημοτών.

Ολοκληρώνοντας την διχαστική και αντιδημοτική τακτική τους, αρνούνται να συζητήσουν στο Δημοτικό Συμβούλιο το αίτημα των Συλλόγων και Φορέων, Δημοτών, αλλά και Δημοτικών Παρατάξεων και Συμβούλων, επιμένοντας στην ίδια αυταρχική συμπεριφορά που οδήγησε το Δήμο στο σημερινό αδιέξοδο.

Απαιτούμε:

1)  Να αποσυρθούν όλες οι κατηγορίες ως έωλες και να αποφυλακιστεί ο Τριαντάφυλλος Οικονόμου.

2)  Η Δημοτική Αρχή να ασχοληθεί με την ουσία του προβλήματος και να σταματήσει την τρομοκρατική και διχαστική πολιτική της.

 

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΉ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ