Θανάσης Παναγόπουλος: “-“Μέχρι εδώ. Στο Δήμο μας δεν υπάρχει χώρος για τραμπουκισμούς και τρομοκρατία”

-“Μέχρι εδώ. Στο Δήμο μας δεν υπάρχει χώρος για τραμπουκισμούς και τρομοκρατία που προσπάθησε να φέρει ακόμα και  στο Δημοτικό Συμβούλιο, ομάδα πολιτών από την Αιγείρα . Το μόνο που ξέρουν να κάνουν και να επιδιώκουν είναι να  παρεμποδίζουν την παραγωγή του Δημοτικού έργου και να ταλαιπωρούν με τη μέχρι σήμερα τακτική τους, το σύνολο των συμπολιτών μας.

Οι ίδιοι αυτοί πολίτες μέσα από το μπάχαλο που συνεχώς επιδιώκουν να δημιουργούν, καταργώντας για άλλη μια φορά κάθε μορφή διαλόγου και συναίνεσης, από χθές κατάφεραν να διασύρουν πάλι τον Δήμο μας  μέσα από την αρνητική δημοσιότητα που εδώ και μήνες επιζητούν για προσωπικούς και πολιτικούς σκοπούς απεγνωσμένα , εις βάρος- και πρωτίστως-  της υγείας αλλά και της οικονομίας της τοπικής κοινωνίας μας , πλήττοντας και  τραυματίζοντας καθημερινά την εικόνα της περιοχής μας.

Από τούδε και στο εξής όλοι αυτοί θα στέκουν υπόλογοι των πράξεών τους όχι μόνο στο σύνολο της κοινωνίας αλλά και απέναντι των συνεπειών του νόμου με τον οποίο έρχονται αντιμέτωποι και ο οποίος θα εφαρμοστεί στο ακέραιο, σε όλα τα επίπεδα. Και σε αυτό θα μας βρουν ανυποχώρητους και αποφασισμένους.»

Ο Δήμαρχος Αιγιαλείας

Αθανάσιος Παναγόπουλος