Ανακοίνωση – διαμαρτυρία του Κεραυνού για τη διαιτησία “ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ” !!!

-“Την Κυριακή 17/3/2019 διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Αιγίου ο αγώνας Α.Γ.Σ. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ – Α.Σ. ΠΕΡΑ με αποτέλεσμα 74 –76 και διαιτητές τους Χουγιάζο – Καραμπιτσάκο.

Ο ανυποψίαστος αναγνώστης της παρούσης θα αναρωτιόταν ευλόγως και ορθά, γιατί αμέσως μετά το αποτέλεσμα του αγώνα αναφέρουμε τους διαιτητές. Η απάντηση δυστυχώς είναι προφανής. Γιατί αυτοί το διαμόρφωσαν!!! Τ

ο αποτέλεσμα του αγώνα δεν κρίθηκε από τις προσπάθειες των αθλητών και των προπονητών μέσα στο παρκέ αλλά από τα επαγγελματικά σφυρίγματα των δύο «αρχόντων» του αγώνα.

Ο όρος «αλλοίωση αποτελέσματος» ταιριάζει γάντι στο συγκεκριμένο αγώνα για το διαιτητικό δίδυμο που κατέστρεφαν κάθε προσπάθεια της ομάδας μας. Επειδή δεν έχει πραγματικά κανένα νόημα να αναφερθούμε σε συγκεκριμένες φάσεις, παραθέτουμε ένα χαρακτηριστικό στατιστικό του αγώνα, που καταδεικνύει με τον πιο εμφατικό τρόπο πως έπαιξε το ανεκδιήγητο διαιτητικό δίδυμο των Χουγιάζου – Καραμπιτσάκου.

Ελεύθερες βολές: ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ 13 – Α.Σ. ΠΕΡΑ 39! Σε όλη τη διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος έχουμε αντιμετωπίσει επανειλημμένα εξόφθαλμα εχθρικές διαιτησίες, χωρίς μέχρι τώρα να διαμαρτυρηθούμε, προσπαθώντας να δουλεύουμε και να προσπαθούμε μέσα στο παρκέ.

Δυστυχώς η χθεσινή παρουσία των Χουγιάζου – Καραμπιτσάκου μας αναγκάζουν να φωνάξουμε ΝΤΡΟΠΗ!!! Θα υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο τις προσπάθειες των αθλητών, των προπονητών αλλά κυρίως μιας ολόκληρης πόλης.

Με την παρούσα επιστολή και προς άρση κακοπροαίρετων ερμηνειών και παρεξηγήσεων των αναφερομένων μας, δηλώνουμε ότι το μόνο που εκφράζουμε είναι η εντονότατη διαμαρτυρία μας στις πλείστες αδικίες που αντιμετωπίζει η ομάδα μας με “κερασάκι στην τούρτα” την προκλητική διαιτησία των Χουγιάζου – Καραμπιτσάκου. Για κάποιους ίσως να θεωρούμαστε αιθεροβάμονες, τη στιγμή που αντίστοιχα διαιτητικά αίσχη βλέπουμε όλοι, σε μεγαλύτερες κατηγορίες και απέναντι σε πολύ ισχυρότερες ομάδες. Παρά ταύτα, ως ρομαντικοί του αθλήματος, θα είμαστε δίπλα σε οποιονδήποτε και σε κάθε προσπάθεια που γίνεται προς την κατεύθυνση της εξυγίανσης του αθλήματος.

Δηλώνουμε απερίφραστα και προς κάθε κατεύθυνση ότι: Δεν θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί αυτή η πρόκληση απέναντι στην ομάδα μας. Θα υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο τον Σύλλογο και την ιστορία του. Απαιτούμε και διεκδικούμε μέχρις εσχάτων ίση και δίκαιη μεταχείριση. Θα είμαστε εδώ, επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου δικαιώματος μας, διεκδικώντας δυστυχώς το αυτονόητο, ελπίζοντας να εξαφανιστούν από το άθλημα οι Χουγιάζοι και οι Καραμπιτσάκοι για το καλό του μπάσκετ και του αθλητισμού!!”