Αμβρόσιος: “Οι πολιτικοί παράγοντες δολοφόνησαν την εορτήν των Χριστουγέννων” – Αδελφοί μου, ξυπνείστε από τον λήθαργο!”

ΩΣΤΕ ΘΑ ΕΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΧΩΡΙΣ ……ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ;

ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ!

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ  ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ  ΤΗΝ ΕΟΡΤΗΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ! 

***

«Να τελειώνουμε με την Εκκλησία. Ποιός την υπολογίζει;  Εμείς κυβερνάμε με τη ψήφο του Ελληνικού λαού. Δικό μας είναι τό μαγαζί. Ο,τι, θέλουμε κάνουμε και λογαριασμό δεν δίνουμε σε κανέναν….Τώρα είναι ώρα νά βάλουμε ……χαλινάρι    στούς “παπάδες”. Υποχρεούνται να τηρούν τους νόμους, που ορίζουμε. Και για όποιον δεν τηρεί, υπάρχει ο…”Χρυσοχοΐδης”που δεν χωρατεύει!!!! Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είχε βάλει τον όρο να μην είναι τα Χριστούγεννα στην “Εκκλησία της Βηθλεέμ” πάνω από 9 βοσκοί….». (ΠΗΓΗ: ΤΟ ΠΑΡΟΝ  – 20.12.2020, σελ. 1η)

(ΠΗΓΗ: Εφημ.ΤΟ ΠΑΡΟΝ, 20. 12.2020, σελ.1η)

ΚΑΙ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ,  Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ, δηλ. ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ,  ΣΥΝΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟΝ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ! 

*** 

«Δεν αξίζει το κόπο για μια δήθεν γιορτή (δηλ. τα Χριστούγεννα)   να κινδυνεύσουν ζωές….»  Αυτά είπεν ο Υπουργός Βασ. Κικίλιας!!!!

****

Αδελφοί μου και Αδελφές μου εν Χριστώ,
  _____Με πολλή αγωνία περιμέναμε τις τελευταίες τούτες ημέρες τις Αποφάσεις της Κυβερνήσεως Μητσοτάκη για τον τρόπο με τον οποίο θα εορτάσουμε τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων!
_______Και διεπιστώσαμε τα εξής: Ο κ. Πρωθυ-πουργός, συνομιλώντας με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Του γνωστοποίησεν, ότι:
  • Οι Ναοί θα λειτουργήσουν ΜΟΝΟΝ κατά την εορτήν των Χριστουγέννων  και των Θεο-φανείων!
  • Σε κάθε Ναό θα επιτραπεί η είσοδος  ΕΝΝΕΑ (9) ΜΟΝΟΝ πιστών, με εξαίρεση τους Μητρο-πολιτικούς Ναούς, όπου θα μπορούν να εισέλ-θουν έως 25 άτομα!
  •  Παντού θα τηρείται η απόστασις ένα άτομο ανά 15 μ2!
  • Και τέλος, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ κατά τήν εορτήν των Φώτων!

______Παρακαλώ, να σημειώσετε, ότι, όταν ο κ. Πρωθυπουργός έλεγε όλα αυτά στον Μακαρ. Αρχιεπίσκοπο ΔΕΝ ΕΙΧΕ δημοσιευθή κάποια Κυβερνητική Απόφαση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως! Άρα ο Πρωθυπουργός αποφάσιζε αυτός ΜΟΝΟΣ, ως απόλυτος κυρίαρχος τα μέτρα, που ανακοίνωσε!

_______Ώστε ο Πρωθυπουργάκος μας ως ΑΠΟ-ΛΥΤΟΣ ΜΟΝΑΡΧΗΣ αναδεικνυόταν συγχρόνως καί ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ της εορτής των Χριστουγέν-νων! Καταργούσε την εορτήν ενός γεγονότος, που εσφράγισε την παγκόσμια ιστορία, χωρίζοντας τον κόσμο στην ΠΡΟ Χριστού και ΜΕΤΑ Χριστόν εποχήν!
_____Σημ. Βεβαίως ο Πρωθυπουργίσκος, έπειτα από την επικοινωνίαν Του με την Ιεράν Σύνοδον, άλλαξε τα νούμερα, δηλ. το 9 έγινε 25, πλην όμως η δολοφονία της εορτής των Χριστουγέννων επικυρώθηκε! Οι Χριστιανοί θα εορτάσουν την Γέννηση του Σωτήρος Χριστού κλεισμένοι στα σπίτια τους! Θαυμάστε, παρακαλώ, την υποκρισία των ανθρώπων, οι οποίοι μας κυβερνούν στην κατωτέρω γνωστή φωτογραφία. Στο αεροπλάνο ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ  ο ιός! Στην Εκκλησία όμως;
 *****
______Μέ πολλή αγωνία, λοιπόν, περιμέναμε τις αντιδράσεις της Εκκλησιαστικής Διοικήσεως! Το αποτέλεσμα το γνωρίζετε όλοι: ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ-ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗ-ΤΑ- ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ, επιφέροντας ΜΟΝΟΝ κάποιες ασήμαντες  βελτιώσεις!!!!! Δηλ. το Νο 9 έγινε 25 και το Νο 25 έγινε 50!!!! Επίσης ….κατώρθωσε το άνοιγα των Ναών κατά την εορτήν της Πρωτοχρο-νιάς!!!!!

_______Με άλλα λόγια οι Συνοδικοί Ιεράρχες,

ΩΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ,

ΣΥΝΥΠΕΓΡΑΨΑΝ

ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟΝ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ

ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ!!!!

Το γεγονός μας το επιβεβαιώνει το Ανακοινωθέν της Ιεράς Συνόδου της 15ης Δεκεμβρίου!

(βλ. Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ της 16ης Δεκεμβρίου 2020, σελ. 6)

****

Αδελφοί μου και Αδελφές μου,

 ____Τι περιμένετε, λοιπόν; Μεγαλύτερη προδοσία από αυτήν, έπειτα και από τα τετελεσμένα κατά την εορτήν του ΑΓΙΟΥ ΠΑΣΧΑ, θα μπορούσε να γίνει;
    Μήπως, λοιπόν, ήλθεν η ώρα του Μαρτυρίου μας για τον Χριστό και για την Πίστη μας; Οι Μάρτυρες ωδηγούντο στο Μαρτύριο μόνον και μόνον επειδή δεν αποδεχόντουσαν να θέσουν λίγο θυμίαμα στο βωμό των ειδώλων! Εμείς, λοιπόν, στον 21ον αιώνα θα αποδεχθούμε αδιαμαρτύρητα το κλείσιμο των Ναών, δηλ.  ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ;
______Μήπως ήλθεν η ώρα να ανατρέξουμε και να μελετήσουμε το Μαρτυρολόγιο της Εκκλησίας μας; Μήπως πρέπει να σκύψουμε και να διαβάσουμε το «μαρτυρικό θάνατο του Παπα-Κλώνου στη σκλα-βωμένη Αθήνα» κατά την περίοδο της Τουρκοκρα-τίας; «Τον λίντσαραν οι Τούρκοι, γράφει ο βιογρά-φος του, γιατί “τόλμησε να ανάψει τα καντήλια και να λειτουργήσει την Εκκλησία του…» Ο Παπα-Δημήτρης είχεν εκπληρώσει την αποστολήν του! Όταν, λοιπόν, ετελείωσε την θεία λειτουργία, τότε ένα μανιασμένο πλήθος από Τουρκόπουλα εισήλθε στο Ναό και «τον τραβούσαν από τα μαλλιά, από τα γένεια και απ’ τα χέρια και τον έσερναν στην έξοδο….Τον έσυραν στο λιθόστρω- το.. και το κεφάλι του χτυπούσε στις πέτρες, ώσπου η λευκή γενειάδα του βάφτηκε με αίμα. Κατά την συνήθη τακτική των Τούρκων, αφού τον περιέφε- ραν στην πόλη, ύστερα Τον πέταξαν σε μια χαράδρα. Κανείς δεν έμαθε πότε ξεψύχησε! Ξεψύχησε μόνος και έρημος εκεί μέσα στη χαράδρα» ο αξιοσέβαστος Μάρτυς Χριστού, ο Αθηναίος Παπα-Δημήτρης Κλώνος!  (βλ. Εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ της 16ης Δεκεμβρίου, σελ. 31).
_______Αυτά γράφει στο παραπάνω άρθρο του ο κ. Ελευθέριος Σκιαδάς, τον οποίον και συγχαίρουμε από τα βάθη της καρδιάς μας!  Σήμερα βεβαίως δεν έχουμε Τουρκοκρατία! Έχουμε όμως Μητσοτάκη-κοκρατία και  Χαρδαλιακοκρατία! Η Δημοκρατία τώρα πια έχει δολοφονηθή!
_____Ο κ. Σκιαδάς, λοιπόν, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ! Κοσμικοί άνθρωποι και Δημοσιογράφοι κτυπούν συνεχώς τις καμπάνες και προκαλούν συναγερμό! Πλήν όμως η συντριπτική πλειοψηφία των Σεβα-σμιωτάτων Μητροπολιτών, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, τηρεί σιγήν…. ιχθύος! Ας μη ξεχνάμε όμως, ότι οι εξαιρέσεις ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ!
______Θέλετε αποδείξεις πως αντιδρούν τα λαϊκά Μέλη της Εκκλησίας; Ιδού λοιπόν:
 1η ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ:
ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΩΝ
ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, 15.12.2020, σελ. 7
 2α ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ:
ΣΕ ΑΝΑΒΡΑΣΜΟ ΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΣ,
 ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ!
 

ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, 16.12.2020, σελ. 7
 
3η ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ:
ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ

ΠΗΓΗ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 16.12.2020, σελ. 19
4η ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ:
«ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ
 ΚΑΙ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ»
ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, Μιλτιάδης Βιτάλης, 16.12.2020, σελ. 32
5η ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ:
«180 ΣΩΜΑΤΕΙΑ
ΖΗΤΟΥΝ ΑΝΟΚΤΕΣ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ»
ΠΗΓΗ: ΚΙΒΩΤΟΣ,  17.12.2020, σελ. 08
 6η ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ:
 «ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΕΣ
ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ …ΜΕΓΑΛΗ»!!!
ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, Μιλτιάδης Βιτάλης, 17.12.2020, σελ. 32
 7η  ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ:
«ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ
 ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ»!!!

ΠΗΓΗ: ΜΑΚΕΛΕΙΟ,  17.12.2020, σελ. 22

 
8η ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ:
«ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ
Ο….ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ!»
ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, 16.12.2020, σελ. 4
                           ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ: ΦΟΡΑΕΙ ΤΟΝ ΕΒΡΑΪΚΟ ΣΚΟΥΦΟ!
 9η ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ:
 «ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
 ΜΕ ΛΙΓΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ
ΠΗΓΗ: ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ, 17.12.2020, σελ. 6
 
10η ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ:
«ΑΙΣΧΟΣ! ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ, ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ»

ΠΗΓΗ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 12.12.2020, σελ. 28
 11η ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ:
 ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΗΡΩΑΣ ΙΕΡΕΥΣ!
 
ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ!
ΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΥΠΝΩΤΤΟΥΝ!
ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ, 17.12.2020, σελ. 16
12η ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ:
Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
ΓΛΕΝΤΑΕΙ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ!
ΚΑΙ – ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΣ ΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΗΣ-
 ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ!!!!!
 
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ… ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ! ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ, ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, 
ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ,
ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ ΔΕ ΜΑΣΚΑ
ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!
ΠΗΓΗ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 17.12.2020, σελ.32
 13η ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ:
ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ,
ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΑΜΕ ΣΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ,
ΥΨΩΝΟΥΝ ΦΩΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΗΓΟΡΟΥΝ!
ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, 15.12.2020,  σελ.9
    ΠΡΩΤΟΣ εξ όλων είναι βέβαια ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος, ο Οποίος όμως δεν ανήκει στην Εκκλησία της Ελλάδος.
   ΕΧΟΥΜΕ βεβαίως και στην Εκκλησία μας κάποιες φωνές διαμαρτυρίας, όπως π.χ. των Σεβ. Μητροπολιτών Πειραιώς κ. Σεραφείμ, Κυθήρων κ. Σεραφείμ, Πατρών κ. Χρυσοστόμου, Γουμενίσσης κ. Δημητρίου, Κοζάνης κ. Παύλου, Κερκύρας κ. Νεκταρίου, Καλαβρύτων κ. Ιερωνύμου κ.ά. αγίων Ιεραρχών. ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΣΥΓ-ΚΡΟΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΝ ΔΙΟΙΚΗ-ΣΙΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Γι’ αυτό και ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ το αυτί του Πρωθ-υπουργού κ Μητσοτάκη! Γι’ αυτό και μας «χορεύει στο ταψί»!!!
Ιδού, λοιπόν,  ένα παράδειγμα: 
Δείτε περισσότερα: http://mkka.blogspot.com