ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΓΙΟΥ: Την Τετάρτη 12 Αυγούστου ανοιχτή Γενική Συνέλευση

Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΓΙΟΥ «ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΤΡΙΝΙΑΣ» προσκαλεί τον αγροτικό κόσμο σε ανοιχτή Γενική Συνέλυση προκειμένου να αποφασιστεί από κοινού η οργάνωση του αγώνα ενάντια στα σκληρά μέτρα που φέρνει το νέο μνημόνιο. Στο κάλεσμα αναφέρουν τα εξής:

– “Συνάδελφοι ,

Είναι ξεκάθαρο ότι οι φτωχοί και μεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι οδηγούμαστε στην καταστροφή καθώς προβλέπεται συντριπτικό πλήγμα από την νέα συμφωνία μνημόνιο της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ με την στήριξη από ΝΔ, ΠΟΤΑΜΙ , ΠΑΣΟΚ .

Στόχος είναι να ενισχυθεί η επιχειρηματικότητα και ανταγωνιστικότητα στον αγροτικό τομέα δηλαδή η μεγάλη καπιταλιστική αγροτική εκμετάλλευση.

Μόνη διέξοδος η οργάνωση της πάλης μας για την ανατροπή των πολιτικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων ντόπιων και ξένων. Ν’ ανοίξουμε το δρόμο για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών των οικογενειών μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Συλλόγου Αιγίου σας καλεί σε ανοιχτή Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 12 Αυγούστου στις 8 το απόγευμα στο χώρο του Εργατικού Κέντρου Αιγίου για να αποφασίσουμε την οργάνωση του αγώνα μας .

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                    Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΕΛΑΚΗΣ                                                            ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΚΛΗΒΑΝΟΣ|

 

Φωτό αρχείου: Ο Πρόεδρος κ. Θανάσης Χελάκης σε προηγούμενη αγροτική κινητοποίηση