Αίγιο: Συγκέντρωση και πορεία στη Μητροπόλεως για το λαό της Παλαιστίνης

Σωματεία και φορείς της Αιγιάλειας συγκεντρώθηκαν σήμερα Κυριακή στις 6 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Αγίας Λαύρας Αιγίου, εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους στο λαό της Παλαιστίνης. Στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία στην οδό Μητροπόλεως, όπου έκλεισαν συμβολικά το δρόμο στη συμβολή της με τη Σολωμού (φανάρια) για λίγα λεπτά.

Κύριο αίτημα, όπως ανέφεραν  “να σταματήσει τώρα η σφαγή, λευτεριά στην Παλαιστίνη, καμιά εμπλοκή της Ελλάδας στο μακελειό.  Τις τελευταίες μέρες η καρδιά όλων μας έχει σφιχτεί! Δεν μπορούμε να συνηθίσουμε στη σφαγή χιλιάδων μικρών παιδιών! Δεν μπορούμε να ανεχτούμε να παρακολουθούμε εικόνες φρίκης με βομβαρδισμούς αμάχων και νοσοκομείων από το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ που με τη στήριξη των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ οδηγεί σε πραγματική γενοκτονία έναν ολόκληρο λαό.   Η ελληνική κυβέρνηση έχει τεράστιες ευθύνες αφού έχει βάψει τα χέρια της με αίμα, στηρίζει τη δολοφονική μηχανή του Ισραήλ, δίνει κάθε διευκόλυνση, Βάσεις και αεροδρόμια στους αμερικανοΝΑΤΟϊκούς που στηρίζουν τη σφαγή του Παλαιστινιακού λαού.

    Ο φόβος γενίκευσης του πολέμου και ανάφλεξης όλης της περιοχής είναι πραγματικός και ορατός. Η χώρα μας με τη συμμετοχή μας στο μακελειό γίνεται στόχος αντιποίνων. Δεν υπάρχει περιθώριο εφησυχασμού”

ΦΡΟΣΩ ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ – ΣΤΑΥΡΙΔΗ