Αίγιο: Νέο κάλεσμα αλληλεγγύης στο λαό της Παλαιστίνης – Συγκέντρωση στην πλατεία Αγίας Λαύρας

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ  ΚΥΡΙΑΚΗ 5/11/23 ΩΡΑ 6.00 μ.μ. ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΙΓΙΟΥ

 

ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

   Καλούμε τους εργαζόμενους, τη νεολαία όλο το λαό της Αιγιάλειας, τα συνδικάτα και τους μαζικούς φορείς της, σε άμεση και μαχητική απάντηση στη σφαγή που πραγματοποιεί το κράτος δολοφόνος του Ισραήλ στην Παλαιστίνη.

Νέα συγκέντρωση τη  Κυριακή  5/11/23  6.00 μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία Αιγίου

   Να συνεχίσουμε με κάθε τρόπο να εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στο λαό της Παλαιστίνης, προκειμένου το μήνυμά  να φτάσει παντού στην Αιγιάλεια, να δημιουργηθεί ένα μεγάλο εργατικό – λαϊκό «ποτάμι».

   Όλοι μαζί διαδηλώνουμε για το λαό και τα παιδιά της Παλαιστίνης! Απαιτούμε να σταματήσει τώρα η σφαγή, λευτεριά στην Παλαιστίνη, καμιά εμπλοκή της Ελλάδας στο μακελειό

    Τις τελευταίες μέρες η καρδιά όλων μας έχει σφιχτεί! Δεν μπορούμε να συνηθίσουμε στη σφαγή χιλιάδων μικρών παιδιών! Δεν μπορούμε να ανεχτούμε να παρακολουθούμε εικόνες φρίκης με βομβαρδισμούς αμάχων και νοσοκομείων από το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ που με τη στήριξη των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ οδηγεί σε πραγματική γενοκτονία έναν ολόκληρο λαό.

    Η ελληνική κυβέρνηση έχει τεράστιες ευθύνες αφού έχει βάψει τα χέρια της με αίμα, στηρίζει τη δολοφονική μηχανή του Ισραήλ, δίνει κάθε διευκόλυνση, Βάσεις και αεροδρόμια στους αμερικανοΝΑΤΟϊκούς που στηρίζουν τη σφαγή του Παλαιστινιακού λαού.

    Ο φόβος γενίκευσης του πολέμου και ανάφλεξης όλης της περιοχής είναι πραγματικός και ορατός. Η χώρα μας με τη συμμετοχή μας στο μακελειό γίνεται στόχος αντιποίνων.

   Δεν υπάρχει περιθώριο εφησυχασμού.

    Όλοι να βγούνε στους δρόμους, να ακουστεί σε κάθε χώρο δουλειάς, εκπαίδευσης, γειτονιές και χωριά, το σύνθημα «Λευτεριά στην Παλαιστίνη».

-Καμία υποστήριξη στην κυβέρνηση Νετανιάχου και στο κράτος-τρομοκράτη Ισραήλ.

-Καμία διευκόλυνση με βάσεις και άλλες υποδομές να μη δώσει η χώρα μας σε ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και Ισραήλ. Να γυρίσει πίσω η φρεγάτα “Ψαρά”.

-Να σταματήσει κάθε οικονομική – πολιτική – στρατιωτική συνεργασία με το κράτος-δολοφόνο Ισραήλ.

-Τώρα αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.

 ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ