Έφυγε από τη ζωή ο Αιγιώτης επιχειρηματίας Αλέκος Θανασούλιας, εκ των ιδρυτών της εταιρείας «Αχαϊκά Πλαστικά»

Σε ηλικία 79 ετών έφυγε από τη ζωή ο αιγιώτης επιχειρηματίας Αλέκος Θανασούλιας, που μαζί με τα αδέλφια του ίδρυσαν την γνωστή εταιρεία “Αχαϊκά Πλαστικά” στο Αίγιο.

Ο Αλέκος Θανασούλιας ήταν ένας άνθρωπος ευφυής και ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία του Αιγίου, όπου μαζί με τη σύζυγό του Μαίρη είχαν αποκτήσει τρία παιδιά και εγγόνια.

Ήταν ένας άνθρωπος ιδιαίτερα κοινωνικός και είχε διατελέσει δημοτικός σύμβουλος Αιγίου, ενώ σημαντική ήταν η προσφορά του και σε συλλόγους, όπως στη Χορωδία Αιγίου και αλλού. Ενεργή δράση είχε και στους Προσκόπους Αιγίου ως τοπικός έφορος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι επί 40 χρόνια και πλέον είχε διατελέσει επίτροπος στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών με σπουδαία προσφορά. Ήταν αυτός που συνετέλεσε στο μέγιστο βαθμό για την κατασκευή του “Παπαδοπούλειου” Ενοριακού Κέντρου στην οδό Ταξιαρχών, έναντι του Ιερού Ναού.  Σημαντική ήταν επίσης  η συμβολή του και στη διοργάνωση των εβδομαδιαίων Κυριακάτικων γευμάτων που προσφέρονταν σε άπορους συμπολίτες μας στο “Παπαδοπούλειο”.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 11 π.μ. από τον ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αιγίου. Η σορός θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό, ώρα 10 π.μ.

Αντί στεφάνων δωρεές θα διατεθούν στο Παπαδοπούλειο (Πνευματικό Κέντρο) του Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών.

To “aigialeia24.gr” και ο “Τύπος της Αιγιάλειας” απευθύνουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του.