Έπεσε σπίτι στην οδό Αράτου και Λόντου, πολλές ζημιές σε καταστήματα, διαμερίσματα και σπίτια

Ο σεισμός σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία και από την Πυροσβεστική Αιγίου ήταν έντασης 4,8R στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στον Άγιο Νικόλαο και το Αίγιο.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που μας έδωσε ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αιγίου κ. Λελεκάκης Γιάννης, ένα σπίτι στην συμβολή Αράτου και Σωτηρίου Λόντου έχει  πέσει (ευτυχώς ακατοίκητο), ενώ άνδρες της υπηρεσίας είναι καθόδον προς την Αγία Σωτήρα προκειμένου να εξακριβώσουν τις πληροφορίες που κάνουν λόγο για πτώση κατοικίας.

Σύμφωνα με το Διοικητή έχουν γίνει μεγάλες ζημιές σε σπίτια, σε διαμερίσματα στο Αίγιο, από αντικείμενα που έπεσαν, από σοβάδες, και ζημιές σε καταστήματα όπου έσπασαν μπουκάλια και τζάμια.

Από την άλλη, όπως μας πληροφόρησε ο Αντιδήμαρχος κ. Δημ. Φιλιππάτος, το Κέντρο Επιχειρήσεων του Δήμου Αιγιάλειας συσκέπτεται αυτή τη στιγμή στο κτίριο του ΙΚΑ, ενώ καταφθένει και ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, προκειμένου να υπάρξει ένας συντονισμός αφού υπάρχουν πληροφορίες για ρωγμές σε σπίτια και μαγαζιά.

Πάντως οι κάτοικοι της πόλης του Αιγίου είναι αναστατωμένοι και αυτή τη στιγμή έχουν βγει στους δρόμους.

ΦΡΟΣΩ ΣΤΙΒΑΧΤΟΠΟΥΛΟΥ – ΣΤΑΥΡΙΔΗ

sismos_06112014_1 sismos06112014_2