Ένοπλη ληστεία στα ΕΛΤΑ Αιγίου

Το πρωί της Τρίτης στις 8.05΄ σημειώθηκε ένοπλη ληστεία στα ΕΛΤΑ Αιγίου. Συγκεκριμένα δύο άνδρες φορώντας κουκούλες, εισέβαλαν στο κατάστημα φωνάζοντας “ληστεία”  κρατώντας ένα καλάσνικοφ και ένα πιστόλι, προκαλώντας τον τρόμο στους υπαλλήλους που βρίσκονταν εκεί, αλλά και στον κόσμο που υπήρχε.

Οι ληστές σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ήταν άπειροι, αφού από το πιστόλι του ενός έπεσε η γεμιστήρα και κατέληξε να βρεθεί κάτω από το γραφείο του Προϊσταμένου. Αμέσως ο ληστής έσκυψε να τη μαζέψει.

Η λεία που συνέλεξαν ήταν ελάχιστη σε σχέση με τα χρήματα που υπήρχαν στο Ταχυδρομείο εκείνη την ώρα, μιας και ακόμα δεν είχε γίνει η καταμέτρηση και ο διαχωρισμός των χρημάτων για τις συντάξεις. Ουσιαστικά πήραν ό,τι υπήρχε στο ταμείο από τη χθεσινή ημέρα. Μάλιστα από τη βιασύνη τους αρκετά από τα χρήματα, τους έπεσαν και μέσα στο κατάστημα.

Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματίες και αυτή τη στιγμή διενεργείται προανάκριση και η Ασφάλεια ψάχνει από γειτονικά καταστήματα τις κάμερες ασφαλείας, προκειμένου να γίνει ο εντοπισμός τους, αφού διέφυγαν πεζοί.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ