Έναρξη του πρωταθλήματος για την Α2 χάντμπολ γυναικών

Την έναρξη του πρωταθλήματος είχαμε την Κυριακή για την Α2 χάντμπολ γυναικών, όπου το Σεριφάτο Αιγιάλειας ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο Ναύπλιο κόντρα στον Γ.Σ Αργολικό.Πρώτη αγωνιστική είχαμε μοιρασιά βαθμών μιας και οι γυναίκες του Σεριφάτο κατάφεραν να φύγουν με το βαθμό της ισοπαλίας.

serifato_a2_gynaikon_1Το τελικό σκορ φτωχό 12-12 , δείχνει τη δυσκολία που αντιμετώπισαν και οι δυο ομάδες να σκοράρουν .Ένας δυνατός αγώνας  με σκληρά μαρκαρίσματα και μεγάλη προσπάθεια από τα κορίτσια του Σεριφάτο  στον πρώτο τους αγώνα να πάρουν κάτι θετικό.Πέντε λεπτά πριν το τέλος και ενώ το σκορ ήταν 12-10  κατάφεραν να βγάλουν σωστές επιθέσεις με ηρεμία και να ισοφαρίσουν τον Αργολικό , ενώ το Σεριφάτο είχε την ευκαιρία να γυρισεί το παιχνίδι στα τελευταία δευτερόλεπτα αλλά δεν το κατάφερε παρόλα αυτά έδωσαν υποσχέσεις για μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα . .

  Γ.Σ  ΑΡΓΟΛΙΚΟΣ (Αντώνογλου  Ν.) Κούμπη, Σπανού, Σαρίφα 1 , Ndreca, Λουμπαρδία 4, Κωνσταντέλου, Χατζηβιδόγλου, Κατσιγιάννη Π., Μερχάνι, Τόμα,  Κατσιγιάννη Βασ. 6,Xhaza ,Ασημακοπούλου ,Μπακάλη 1, Λυσικάτου, Tusht .
ΑΛ..Κ ΣΕΡΙΦΑΤΟ (Παπανικολάου Γ. ) Κωνσταντοπούλου, Νικολοβγένη , Παπανικολοπούλου 3, Παπαναγιώτου, Πίκουλα 3, Κουνιάκη ,Λαμπροπούλου 1, Κολοκυθά 2, Ρώση 3, Γιαννιώτη , Παπαδοπούλου.