Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο τη Δευτέρα με κύριο θέμα τη μεταφορά απορριμμάτων

Έκτακτη-κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δ.Σ. στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου «ΑΛΕΚΟΣ ΜΕΓΑΡΗΣ» θα πραγματοποιηθεί στις δέκα πέντε (15) Φεβρουαρίου 2016 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00΄, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης, λόγω του κατεπείγοντος χαρακτήρα επειδή είναι ανάγκη να προβεί ο Δήμος στην αποδοχή πίστωσης από το ΥΠ.ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, στην έγκριση της 2ης αναμόρφωσης του δημοτικού προϋπολογισμού οικον.έτους 2016, προκειμένου να καλυφθούν άμεσες οικονομικές υποχρεώσεις, στον προγραμματισμό προσλήψεων τακτικού προσωπικού έτους 2016 με καταληκτική ημερομηνία την 22-2-16, αλλά και λόγω λήξεως προθεσμιών για την υλοποίηση δράσεων του Δήμου Αιγιαλείας.

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Aποδοχή πίστωσης από ΥΠ.ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ποσού 55.625, 00€ από «1η τακτική επιχορήγηση 2016 για υλοποίηση έργων και επενδυτικών δραστηριοτήτων (πρώην ΣΑΤΑ) ».
  2. Έγκριση δεύτερης (2ης) αναμόρφωσης προϋπολογισμού Δήμου Αιγιαλείας οικονομικού έτους 2016.(σχετ. η αριθ.18/2016 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου).
  3. Λήψη απόφασης για διαθεσιμότητα /επάρκεια προσωπικού-σύσταση ομάδας έργου για την οικονομική, τεχνική και διοικητική διαχείριση της πράξης με τίτλο «Ολοκληρωμένη Παρέμβαση Αστικής Ανάπτυξης Αιγίου Δήμου Αιγιαλείας ».
  4. Έγκριση πρακτικού επαναληπτικής διαπραγμάτευσης και ανάθεση της υπηρεσίας με τίτλο : «Μεταφορά συμπυκνωμένων απορριμμάτων του Δήμου Αιγιαλείας και απόρριψή του σε ΧΥΤΑ για το έτος 2015».
  5. Προγραμματισμός προσλήψεων τακτικού προσωπικού το έτος 2016.
  6. Έγκριση διάθεσης πίστωσης για έξοδα πραγματοποίησης εκδήλωσης με τίτλο: « Κερνάμε Ελλάδα ».